Samir Badrans vändning – efter beskedet till fansen: ”Vägrar”

Samir Badran tar paus från sociala medier – två månader efter glädjande hälsobeskedet.

Samir Badran berättade för några veckor sedan att han tar en paus från sociala medier under några dagar. Nu är han tillbaka på Instagram – och han har ett stort besked till sina fans om framtiden.

Samir Badran, 29, har det senaste året brottats med utmattning. Under hösten förra året berättade artisten att han tvingas ta en paus på grund av utbrändhet. Han pausade då alla sina åtaganden och reste bort under en längre tid.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Sedan dess har mycket hänt. I början av året gjorde Samir Badran slut med flickvännen Sigrid Bernsson, 30.

“De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir på Instagram då.

Under våren och sommaren har Samir Badran varit tillbaka på scenen och showat för fansen tillsammans med parhästen Viktor Frisk, 24.

Men den 22 juli kom beskedet om att Samir under en tid försvinner från sociala medier.

”PAUS NÅGRA DAGAR FRÅN SOCIALA MEDIER! Peace”, skrev han då.

Samir Badran berättar om framtidsplanen

Nu har Samir Badran lagt ut ett längre inlägg på Instagram där han berättar att han för några veckor sedan fattat ett stort beslut. Han bestämde sig nämligen för att sluta med sociala medier och skaffa sig ett jobb.

För några veckor sen bestämde jag mig att jag inom 2 år kommer ta bort mina sociala medier och börja jobba me ett normalt jobb, aldrig gjort de i hela mitt liv så vet dock inte hur de är haha”, skriver han på Instagram och fortsätter:

Jag hatar denna kändis/sociala medievärld och allt som har me status att göra. Varför? För att man blir dömd efter prestation och vad som visas utåt men inte för vem man är”.

Men efter att ha fått många fina och stöttande meddelanden från sina följare och fans på just sociala medier börjar nu Samir tveka om sitt beslut. Han skriver i sitt inlägg att kärleken från sina vänner och sin familj är det som är viktigast, samtidigt som följarnas kärlek blivit en stor del av hans liv under de år han varit kändis.

Varför jag ens tar upp detta är för att jag ser att i slutändan för dom flesta offentliga personer så går de åt helvete. Ja vägrar låta de gå så långt och om jag en vacker dag lägger ner min Instagram så vill ja att ni ska veta att de ni gjort för mig kommer ja aldrig glömma”, avslutar Samir Badran sitt inlägg.

FOTO: TT