Samir Badrans erkännande om relationen med Julia Sundquist

Samir BAdrans flickvän Julia SUndquist om förhållandet

Samir Badran och Julia Sundquist har varit ett par sedan i somras.
Nu avslöjar artisten sanningen om deras relation.
– Varken hon eller jag gillar att känna oss inträngda, skriver han på Instagram.

Det var i slutet av juli som artisten Samir Badran, 29, bekräftade att han är i ett förhållande med Julia Sundquist, 22. Sedan dess har paret till synes varit oskiljaktiga och delar flitigt med sig av bilder på varandra i sociala medier. Tidigare i oktober berättade Julia om sina känslor för pojkvännen under en frågestund på Instagram.

”Första gången vi träffades så ungefär 2 månader efter blev vi tillsammans, det gick ganska snabbt för oss men är man kär så är man”, skrev Julia Sundquist och fortsatte sedan:

”Är så lyckligt lottat som träffat honom”.

Även Samir Badan verkar vara väldigt lycklig i relationen och för Nöjesbladet berättade han att Julia Sundquist är den person han kan tänka sig att tillbringa resten av sitt liv tillsammans med.

– Det känns verkligen som att hon är den rätta. Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, det gör det faktiskt, sa han till tidningen för ett par veckor sedan.

Samir Badran om relationen med Julia Sundquist

Under en frågestund på Instagram väljer Samir Badran nu att berätta mer om sitt förhållande med Julia. En av hans följare undrar hur han tänker kring öppna förhållanden, varpå artisten svarar:

”Jag skulle kunna ha det! Vi har inte öppet förhållande 100% men tror vi är ganska öppna ändå med att typ kunna vara ganska fria, varken hon eller jag gillar att känna oss inträngda”.

En annan följare undrar vad Samir Badran menar med ett öppet förhållande och ifall han och flickvännen är okej med att de har sex med andra människor.

”Skulle vilja komma till den punkten att acceptera det men tror det är svårt haha. Vi är ju nykära så hade ju inte varit roligt om hon var med någon annan nu liksom men kanske i framtiden fan vet jag”, svarar Samir.

Nu har även Julia Sundquist fått en fråga om huruvida hon och Samir Badran har en monogam relation.

”Vi har väldigt lik syn på relationer vilket är skönt. Är generellt mer för mer öppet än traditionellt i alla fall”, skriver hon på sin Instagram story.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Instagram