Samir Badrans konflikt om hunden med flickvännen Julia Sundquist

SAMIR BADRAN, JULIA SUNDQUIST
Exklusivt

Det var i somras som Samir Badran och fästmön Julia Sundquist fick tillökning i familjen.
Då kunde de välkomna hunden Boris och lyckan var total.
Den senaste tiden har det dock inte varit riktigt lika glada miner – nu berättar Samir för Hänt om konflikten.

Samir Badran, 31, är i slutspurten av sina mäklarstudier och kan troligtvis väldigt snart titulera sig som mäklare. Det var i juni 2020 som han gick ut med beskedet att det var dags för ett karriärbyte.

”Har varit sjukt nervös inför att börja plugga men nu kör vi! Tack till Adam som gjorde det här möjligt. Stor förebild”, skrev Samir då på Instagram.

Innan karriärbytet hade Samir tillsammans med Viktor Frisk, 26, haft en riktigt framgångsrik karriär med deras popduo Samir & Viktor. Den allra sista låten från succéduon fick titeln Arbetslös och innan dess hade de stora framgångar med låtarna Bada nakna och Groupie.

SAMIR BADRAN, VIKTOR FRISK

Samir och Viktor uppträdde bland annat på Allsång på skansen.

Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Samir Badran bytte riktning – började plugga till mäklare

Att Samir Badran la ner hjärta och själ på plugget är något som är säkert. Nu berättar han för Hänt om hur han upplevde studietiden.

– När jag skulle börja plugga var jag nästan inställd på att det här kan bli omöjligt. Så när jag startade så blev det ju först en chock, från ingenting till att hoppa in och börja plugga juridik. Jag visste knappt att juridik handlade om lagar, säger Samir till Hänt och fortsätter:

– I början pluggade jag typ 12 timmar om dagen bara för att lära mig och verkligen fatta vad jag höll på med. Så då fick jag högsta betyg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Samir Badran om konflikten med Julia Sundquist

Även om stor del av studietiden gick som på räls för Samir så fanns det även vissa dagar då han ville ge upp. Som tur var fanns det stöd att få och förutom vännerna och mäklarkompisen Adam Farhoumand så kunde även flickvännen Julia Sundquist, 24, förstå honom, eftersom hon också var student och pluggade.

– Hon pluggade ju samtidigt. Hon är också väldigt duktig på att plugga, hon har pluggat mycket i sitt liv så jag fick ju ta lite tips och inspiration från henne och hur mycket hon pluggade och så vidare, förklarar Samir.

Eftersom både Samir och Julia haft mycket plugg att stå i så kunde ibland hunden Boris bli lidande.

– Ibland så kunde det bli lite bråk om vem som skulle få plugga. För vi skaffade ju hund nu, så då var vi ju tvungna att avsätta tid till honom. Så då fick ju en plugga lite mer ibland och den andra lite mindre.

LÄS OCKSÅ: Johanna Nordström visar upp okända killen

LÄS OCKSÅ: Stor ilska mot prinsparet efter händelsen med hunden

FOTO: SAMIR BADRAN/INSTAGRAM

SENASTE NYTT!