Samir Badran och Julia Sundqvist flyttar till Stockholm – verkliga anledningen bakom

Julia Sundqvist & Samir Badran

Samir Badran flyttade till Linköping för att börja om på nytt efter en svår tid i sitt liv. Där har han bott tillsammans med flickvännen Julia Sundqvist. Men nu berättar han att det är dags att flytta tillbaka till Stockholm igen.
”Allt gott har ett slut”, skriver han.
Julia Sundquists kärlekshyllning till Samir - efter förlovningen framför alla
Slå på ljud

Samir Badran blev känd för det svenska folket när han medverkade i Paradise hotel 2013. Sedan dess har han gjort succé efter succé tills han för ett par år sedan plötsligt valde att lämna rampljuset. Anledningen till att han valde att ta ett kliv tillbaka var helt enkelt för att han inte mådde bra, och han bestämde sig därför för att flytta till Linköping för att leva ett lugnare liv. Tillsammans med flickvännen Julia Sundqvist har han nu bott där ett tag, men nu är det dags att flytta ännu en gång.

Nu berättar han om beslutet och om flickvännens stöd under den mörka tiden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Samir Badrans hyllning till Julia Sundqvist – berättar om stödet

Någon som har varit en viktig del i Samirs utveckling är flickvännen Julia Sundqvist. I ett inlägg på Instagram berättar han nu om det fina stödet han fått från henne och hur mycket det faktiskt har betytt för honom.

”Jag och Julia träffades i mina mest hektiska dagar i livet med fest, ofokus och förvirrande livsstil i Stockholm. Jag hade den roligaste tiden i mitt liv, men allt gott har ett slut och efter många års hård livsstil bestämde jag mig för att jag ville göra något annat i livet. Jag behövde backa tillbaka och göra om. Trots att Julia verkligen inte ville bort från Stockholm stöttade hon mig och följde med tillbaka till vår hemstad Linköping, bara för min skull. Hon har stöttat allt jag gjort och alla konstiga beslut jag tagit. Finns så sjukt mycket jag vill säga men skulle ta hela dagen att skriva ner allt”, skriver han.

Samir och Julia flyttar tillbaka till Stockholm – berättar om beslutet

Men nu är det dags för nya äventyr. Samir och Julia ska nämligen flytta tillbaka till Stockholm och i samma inlägg skriver han om känslorna kring det nya kapitlet:

”Tack för allt stöd Julia, men nu är det snart slut på det lugna livet, för snart är det dags att göra Stockholm igen! Jag är så jävla taggad. Med detta sagt så vill jag säga att man ska inte vara rädd för att våga testa göra nya saker, detta är det bästa jag gjort i mitt liv. Det visar också vilka som verkligen är ens riktiga och äkta vänner, och de som inte är de. Jag älskar livet för första gången på riktigt länge och äntligen hittat mig själv via hårt jävla arbete, att våga lämna det ”roliga” livet bakom sig (för ett tag), se att ibland är faktiskt gräset grönare på andra sidan OCH att få ha någon som verkligen tror på en och stöttar ens val!”

Anledningen till att paret flyttar är helt enkelt för att Samir ska börja jobba som fastighetsmäklare i huvudstaden.

LÄS OCKSÅ: Maria Montazamis familjelycka – bilderna visar stora glädjen

LÄS OCKSÅ: Oliver Ingrossos vågade ålderskänga till Pernilla Wahlgren – orden inför alla

FRÅN FÖRSTASIDAN