Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Saga Scotts ilska efter Dogge Doggelitos beslut i Farmen VIP

01 apr, 2019 
Lina Arvidsson
Saga Scott blir arg på Dogge Doggelito i veckans Farmen VIP.
I Farmen VIP är det rapparen Dogge Doggelitos tur att vara storbonde – ett jobb han verkligen inte trivs med. När det är dags att välja veckans förstekämpe tar han till en metod som får Saga Scott att se rött.
Annons
Allt om Dogge DoggelitoBrand logo
Allt om Dogge Doggelito

I Farmen VIP kämpar kändisarna Saga Scott, Dogge Doggelito, Regina LundAmir Akrouti, Sigrid BernsonVlad Reiser och Anna Sahlene för att leva på en gård som man gjorde för hundra år sedan.

För många av deltagarna är det helt nytt att inte kunna duscha varje dag, leva utan kaffe, sociala medier och andra bekvämligheter.

Dogge Doggelito får också prova en ny roll, nämligen att vara storbonde och arbetsleda uppdragen som Farmen-deltagarna får. När programledaren Paolo Roberto, 50, kommer till gården för att avslöja vem som ska bli veckans storbonde är Dogge Doggelito nervös.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skulle helst avstå, det är inget för mig, säger han till Paolo Roberto.

Men det blir ändå Dogge Doggelito som får ta över jobbet som storbonde och försöker göra det bästa av situationen.

Annons

Storbondens jobb är också att utse veckans förstekämpe som ska slåss i Tinget för sin plats i Farmen VIP. Detta är något som Dogge Doggelito inte ser fram emot.

– Inför förstakämpevalet går tankarna lite hejvilt, man vet inte vem man ska välja, man tycker om alla, säger Dogge och fortsätter:

– Ska man tänka på någon som jobbar lite, eller ska man tänka på någon som är konkurrent, eller ska man tänka på någon som inte gillar. Vilka kriterier ska man ha för att välja någon? Det är det jag går och tänker på mest, säger Dogge Doggelito i Farmen VIP.

Saca Scotts ilska efter Dogge Doggelitos val

Saga Scott hör ett rykte om att Dogge tänker låta lotten avgöra vem som blir förstekämpe och är kritisk mot detta.

– Det tycker inte jag är ett värdigt sätt att bli utvald på och om han drar en lapp på vem som ska bli förstakämpe så tycker jag att han är den största mesen här, säger Saga Scott i en synk.

När det är dags för Dogge Doggelito att avslöja vem han valt till förstekämpe säger han att han tagit inspiration från boken Tärningsspelaren och låtit slumpen avgöra vem som blir förstekämpe.

Annons

– Jag införde det systemet i mitt huvud och det dök upp ett namn i slumpen, säger Dogge Doggelito och berättar att valet fallit på Sigrid Bernson.

Den tidigare Paradise hotel-deltagaren Saga Scott köper dock inte att valet skett genom en slump.

– Enligt mig så är det bullshit. Jag tror det finns en taktik bakom. Jag tror att han anser att Sigrid är en svag person att ha på Farmen och att hon är lätt att ta i en kamp, säger Saga Scott.

Sigrid Bernson tar dock det hela med ro.

– Det här är ju liksom ett spel, någon måste bli vald. Det hjälper inte mig att jag ska lägga mig ner och grina för det. Jag ska tänka ut vem jag vill möta och sedan kommer jag kämpa imorgon. Då blir det fajt, säger Sigrid Bernson.

FOTO: TV4

Annons