TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Vlad Reiser om fusket i Farmen VIP: ”Gillar inte regler”

18 mar, 2019 
Lina Arvidsson
Vlad Reiser fuskar i veckans avsnitt av Farmen VIP.
I Farmen VIP är det dags för kunskapstävling i tinget. Men det är inte alla deltagare som spelar rent spel. Youtubern Vlad Reiser tar tillfället i akt och fuskar.
Annons

I realityserien Farmen VIP på TV4 är det svenska kändisar som får känna på att driva en gård på gammaldags sätt. I årets omgång är det Amir Akrouti, Sigrid Bernson, Dogge Doggelito, Per Fosshaug, Regina Lund, Vlad Reiser, Anna Sahlene och Saga Scott.

Redan i första avsnittet fick Frank Andersson, som gick bort förra året, lämna Farmen VIP på grund av problem med hjärtat. Även Felicia Book var med från starten men tvingades lämna programmet efter en olycka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I andra avsnittet av Farmen VIP fortsätter tävlingen och deltagarna får göra upp i tinget. Den här gången är det dock ingen som ska skickas hem, i och med att två personer redan lämnat Farmen VIP.

Däremot ska en ny storbonde för kommande vecka utses och programledaren Paolo Roberto, 50, ställer deltagarna inför olika kunskapsfrågor.

Sångaren och Youtubern Vlad Reiser är mycket taggad inför tävlingen.

– Alla är tävlingsmänniskor. Det är därför vi är här, för att tävla om att vinna. Så när jag går in för någonting så gillar jag att maximera det, ge hundra procent av mig själv och ta hem vinsten, säger Vlad Reiser inför tinget.

Annons

Vlad Reiser tjuvkikar på Sigrid Bernsons svar

I den första frågan ska deltagarna identifiera ett av de fyra sädeslagen. De flesta svarar ”vete” och får rätt. Däribland Vlad som står bredvid Sigrid Bernson.

Men det visar sig att Vlad Reiser inte har rent mjöl i påsen.

– Jag ska vara helt ärlig. Jag visste inte att det var vete. Jag tjuvkikade på Sigrid. I’m sorry, I’m sorry! Jag gillar inte regler, vad ska jag säga? säger Vlad Reiser i en synk och skrattar.

Nästa fråga handlar om vilken sorts häst som finns på gården. Rätt svar är shetlandsponny vilket Sigrid Bernson svarat, dock med en annan stavning: Skettlandsponny.

Sigrid tråkas av de andra för sin felstavning, men när det blir Vlads tur har han stavat likadant.

– Vlad, du tjuvkikar väl inte? frågar Paolo Roberto.

– Nej, det gjorde jag inte, säger Vlad Reiser.

FOTO: TV4

Annons