Saga Scott biten i ansiktet – svarar på kritiken: "Idioter"

Saga Scott blev biten i ansiktet av en häst. Efter det har hon tvingats ta emot flera elaka kommentarer om att det är hennes eget fel. Nu ryter tv-profilen ifrån och försvarar sig själv.

Häromdagen råkade Saga Scott, 27, ut för en olycka när hon var med kärleken Adrian Kolgjini, 23, i stallet. När paret kollade till ett sto som väntas föla inom kort bet hästen plötsligt Saga i ansiktet, något Nyheter24 rapporterade om.

– Förstår att hon ska ha föl och är bitter, men ändå. Idag gör det sådär ont men värre är nog omplåstringen som Adrian gjorde över såret, sa Saga till sajten.

Efter artikelns publicering har många läsare kritiserat Saga och enligt tv-profilen har de skyllt händelsen på hennes eget beteende. Nu svarar hon upp mot anklagelserna med ett ilsket inlägg på sin blogg.

“Så här har ni som suttit där & hetsat på Nyheter24 artikel om mig idag, att jag inte är MEDVETEN om ett djurs instinkt, att jag medvetet skulle ha skrämt upp en stackars häst & att jag får skylla mig själv att jag blev biten?”, skriver hon nu på sin blogg.

Saga kallar de kritiska rösterna för “idioter” och “nättroll”, hon beskriver det även som ett “vidrigt beteende”.

“Jag är väl medveten om att en häst inte skulle bita om den inte känner sig hotad eller liknande men jag hade inte gjort något, jag stod vid boxdörren & klappade när den plötsligt högg mig. Jag skyller INGENTING på  hästen men att ni sitter & leker några jävla hästpoliser & tror ni var där?”, skriver hon.

Saga som nyligen var med i “Stjärnkusken” och har stor erfarenhet av hästar. Hon hävdar att incidenten inte ändrats hennes inställning till djuren.

“Jag älskar djur, respekterar dom mer än de flesta människor & därmed har jag sagt mitt”. 

LÄS OCKSÅ: Saga Scott redan lämnad av kärleken: ”Fy vad det suger”

LÄS OCKSÅ: Supertalangen är Saga Scotts nya pojkvän: Han är grym

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!