LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos assistent Saga Frisk Sundberg hackad – pressas på pengar

31 aug, 2023 
Moa Risberg
Nyligen delade Bianca Ingrosso med sig om den tråkiga nyheten att hennes assistent Saga Frisk Sundberg har blivit hackad och pressas på pengar.
Nu ber Bianca följarna om hjälp efter kapningen av Sagas Instagram-konto.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos okända släkting OveBrand logo
Bianca Ingrossos okända släkting Ove

Bianca Ingrosso, 28, är entreprenören med flera strängar på sin lyra. Bianca började som influencer och tog sig med raketfart till toppen.

Idag driver Bianca flera framgångsrika företag, bland annat sitt sminkföretag Caia, klädmärket Àvora som hon har startat tillsammans med sin manager Vanessa Lindblad och smyckesföretaget Ani Jewels, som hon har startat tillsammans med sin före detta assistent och bästa vän Lovisa Worge.

Bianca har gått vidare – med nya assistenten

Efter att Lovisa slutade som assistent, var Bianca i behov av en ny högra hans som kunde hjälpa till under hennes hektiska och fartfyllda vardag.

Nu är det Saga Frisk Sundberg som har tagit över rollen som Biancas högra hand, när hon gått in i rollen som content creator på Bianca Ingrosso AB.

Annons

Saga och Bianca har kommit att bli nära vänner och umgås även privat. Under sommaren var de på semester tillsammans och reste till semesterparadiset Ibiza ihop med flera andra av Biancas vänner.

På resan till Ibiza tillsamman fanns bland annat Alice Stenlöf, 27. På semestern befann sig även den forna hockeyspelaren Patrick Cehlin, som fick följarna att spekulera om Patrick och Bianca är mer än bara vänner.

Biancas vädjan till följarna efter utpressningen

Nyligen la Bianca ut en story på Instagram och berättade då om hemsk händelse som drabbat Saga. Vännens Instagram-konto har nämligen blivit hackat och personen som ligger bakom hackningen har utpressat henne på pengar.

På sin Instagram vädjar Bianca om hjälp från följarna, samtidigt som hon efterfrågar en kontakt på företaget Meta, för att kunna få tillbaka Sagas konto.

”Saga har blivit hackad och utpressad på pengar, så om någon har en kontakt på META som kan hjälpa oss så skulle vi verkligen uppskatta det!”, skriver Bianca.

Biancas Instagram-story.

Flera timmar passerade och sedan gick Saga ut med att hon skapat ett nytt konto på plattformen.

”Mitt Instagram konto har blivit hackat, så har skapat detta ifall att jag inte lyckas få tillbaka det! Alla tips uppskattas även”, skriver Saga på Instagram story på sitt nya konto.

Sagas inlägg från sitt nyskapade Instagram konto.

Hänt har utan framgång sökt Bianca Ingrosso och Saga Frisk Sundberg för en kommentar.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons