LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Sabina Ddumba om sin artistpojkvän: ”Inte röra ihop”

25 nov, 2017 
Sabina Ddumba gör succé i TV4:s ”Så mycket bättre”. Musiken har hon ägnat sig åt länge, och även pojkvännen Rikard de Burin – som också är musiker. Men trots att de jobbar inom samma bransch gör de inte musik ihop. – Man ska inte röra ihop, eller blanda allting, säger hon till Hänt.se.
Annons

Sabina Ddumba, 23, är just nu en av våra starkast lysande stjärnor på Musiksveriges himmel. Efter att hon gjort succé i TV4:s ”Så mycket bättre” är alla nyfikna på Sabina. Som andra tidigare medverkande artister genom åren så har hon ägnat sig åt musiken länge, trots att den mediala uppmärksamheten blivit extra stor i samband med programmet.

I över fem år har hon kunnat titulera sig som både artist och musiker, och i drygt tre år har hon också kunnat titulera sig som något annat – Rikard de Bruins, 28, flickvän. I sitt avsnitt förklarade hon att hennes låt ”Effortless” är en kärlekshyllning till honom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är en kärleksförklaring till min pojkvän. Att vara kär är helt jävla sjukt, man blir ju knäpp i huvudet. Man tänker ju inte ens normalt. Men det är så fint, det är så fint när man är sådär inne i varandra, säger Sabina i programmet.

Annons

Rikard går även han – precis som Sabina – under titlarna artist och musiker, och precis som sin flickvän skriver han och gör musik under artistnamnet ”RMK”. Men trots att båda ägnar sig åt musiken gör de inte musik ihop.

– Nej, det gör vi inte alls. Det är två olika grejer tänker jag. Man ska inte röra ihop, eller blanda allting alltid. Typ så, säger hon till Hänt.se.

Foto: IBL, Instagram

Annons