LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så firar svenska kändisarna Mors dag – gripande avslöjandet: ”Sorglig”

26 maj, 2024 
Linn Seipel
mors dag
Hurra för alla mammor! Idag firar många av oss våra älskade mödrar, det gäller även för flera av våra kändisar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här är kändisarnas fina hyllningar på Mors DagBrand logo
Här är kändisarnas fina hyllningar på Mors Dag

Idag är det alla underbara mammors dag! Hänt har tagit pulsen på ett gäng kändismammor (eller deras söner/makar!) – hur hoppas de spendera söndagen, och har de något annat alldeles särskilt mors dag-minne att se tillbaka på?

Min bästa Mors dag – 10 kändisar svarar

Christina Lindberg

– Jag åker till min mamma Siv och äter tårta. Köper med något fint till henne. Min son Kevin kommer dit och firar mig lite samtidigt. Jag hoppas att barnen ringer mig och det räcker långt. Den bästa presenten är att dom hör av sig lite extra den dagen.

Annons

– Bästa minnet är när vi alla var samlade hos min mamma och spelade gitarr och myste. Mina barn var självklart med.

Christina Lindberg.Foto: TT/Ola Axman

Katrin Zytomierska

– Äter middag på Strandbryggan med mina söner och Bingo, så hoppas bara på kärlek från mina söner.

Bästa minnet?

– Ha ha har inget!

Anitha Clemence

– Har en sådan sorglig mors dag i år. Min mamma är död och det är pappa-vecka. Så jag avstår från att svara.

Annons

Malin Gramer

– På söndag har jag yoga utbildning hela dagen (bästa presenten till mig själv) sen åker jag hem och fikar äter middag och myser med familjen för att sedan dra till Arlanda och sova på hotell med några härliga tjejer för på måndag drar vi till Capri. Bättre än så kan inte morsdag bli.

– Bästa presenten är när min yngsta son plockar blommor till mig eller har ritat/skrivit något eget kort. Men jag älskar choklad och överraskningar haha.

Bästa minnet?

– Ok bästa minne…. bli uppvaktad med mysig frukost och ev massa kärlek från familjen. Önskar så att jag hade en sjuk historia här om hur familjen kidnappat mig och gjort nåt crazy men tyvärr. Det får bli mysig frukost. Haha.

Marko Lethosalo

– Ja, någonting blir det, men hon [mamma Irma, reds anm] är inte så mycket för sådana här högtider, julafton och sådant. Jag sitter också på ett plan påväg hem från New York, där jag varit med med äldsta dotter.

Annons
Marko Lethosalo med mamma Irma Lethosalo.
Marko Lethosalo med mamma Irma Lethosalo.Karin Törnblom/TT

Mia Parnevik

– Jag firar mors dag 2 ibland 3 ggr per år då jag fick för mig att det var mors dag när det inte va det… alltid uppvaktas med frukost på sängen. Det är bästa presenten (frukosten).

Bästa minnet?

– Bästa minnet var när Jesper vann en golf tävling på pga tour ”Byron Nelson Classic ” på mors dag i en playoff mot Davis Love 111 och Phil Mickelson. Det var en bra söndag och mors dag present.

Sofia Geite

– Egentligen vill jag fira min egen mamma varje dag och är rätt så bra på att påminna hemma om vad hon betyder för mig och min familj, men nu på söndag ska hon få firas lite extra hemma hos oss. Kanske smyger mina egna barn in ett litet firande då också. Barnen brukar ha pysslat ihop en teckning eller egenskrivet kort. Har jag tur får jag kanske ett i år också.

Annons

Bästa minnet?

– Fint minne för mig är de gånger vi hann fira barnens farmor och min egen farmor på den här dagen, när de fanns i livet. Vi instiftade (far/mor)mors dag eftersom det inte finns en sådan i kalendern. Hipp hurra för alla mammor, farmödrar och mormödrar idag!

Glenn Hysén

– Jag ska väl försöka att få till någonting med henne själv. Men i och med att farsan är dålig så är vi ju där rätt ofta. Men jag ska väl försöka hitta på något.

Bästa minnet?

Annons

– Det har ju varit ett antal. Det här med prylar vet jag inte, men en blomma eller en ros är väl fint. Jag tycker annars att det bästa är att gå ut på någon restaurang.

glenn hyséns föräldrar
Glenn Hyséns föräldrar Kurt och Elvy Hysén på Glenns bröllop i Göteborg, 2019.Hans Shimoda/TT

Ann Söderlund

– Jag firar mors dag med Sanna Lundell på Granö Beckasin. Vi är på yogaläger, haha.

– Gillar att få teckningar och blommor. Gärna en liten bakelse, förslagsvis Napeoleonbakelse.

Bästa minnet?

– Starkaste minnet är när min äldste son kom hem till oss förra året och hade köpt hudkräm, finglass och valt en 90-talsromcom som jag skulle se. Där låg jag och blev uppvaktad hela kvällen.

FOTO: TT

Vilket barn hör till vilken kändis med Katrin ZytomierskaBrand logo
Vilket barn hör till vilken kändis med Katrin Zytomierska
Annons