LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så träffades Hanna Hedlund och hemliga kärleken – nu avslöjar hon

14 jul, 2023 
Jonna Lawaetz
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar för 2 år sedan efter 23 år tillsammans.
Nu har Hanna träffat kärleken igen – så träffades de.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”Brand logo
Hanna Hedlund om livet som ensamstående mamma: ”Det funkar jättebra”

I 23 år var Hanna Hedlund, 48, och artisten Martin Stenmarck, 50, ett av Sveriges hetaste kändispar. Men för två år sedan, i juni 2021, bekräftade paret att de valt att gå skilda vägar.

De senaste två åren har varit händelserika för både Hanna och Martin, som inte lämnat jakten på kärleken bakom sig. Martin avslöjade i höstas att han funnit kärleken på nytt, men vem det är som vunnit hans hjärta vill han hålla hemligt.

Så träffades Hanna Hedlund och hemliga kärleken

– Vi håller på att lärs känna varandra, säger hon i programmet och fortsätter:

– Det är härligt att ha lite pirr i magen och känna sig som 25 igen.

Annons

Hanna har hittills inte berättat så många detaljer om sin nya kärlek och har valt att inte berätta offentligt vad han heter.

Däremot kunde hon avslöja var hur de träffades. Det skedde nämligen under hennes turné. Något som får programledaren Gry Forsell, 50, att reagera.

– Ett turnéragg!, säger hon.

Vidare fortsatte hon berätta att kärleken inte bor i Stockholm och att de i dagsläget har en distansrelation med varandra.

I en nyare intervju med Amelia berättar hon närmre om första mötet med kärleken.

– Plötsligt dök det upp en person som det kändes väldigt mycket mer med. Det är jättehäftigt att känna så. Man kan säga att vi möttes på jobbet. Jag var på turné och han jobbade, fast med andra saker. Det var verkligen ett möte. Vi sa inte så mycket egentligen. Det var bara en känsla av att: ”Men hej, där är du.” När jag mötte hans blick tänkte jag att det måste betyda någonting. Det är svårt att sätta ord på, säger hon till tidningen och fortsätter:

Annons

– Sedan tog det säkert tre månader innan han hörde av sig och bekräftade att han också hade känt det. Jag hade aldrig tagit kontakt med honom, men när han gjorde det visste jag direkt vem det var.

Hanna Hedlund om stora steget i relationen

Hanna har introducerat kärleken för några av sina vänner. Nyligen tog de ytterligare ett stort steg i relationen när de åkte på en resa tillsammans

I podden Jessica & Hanna – Å andra sidan som Hanna driver tillsammans med vännen Jessica Wahlgren, 48, berättar hon om resan. De åkte nämligen upp till Hälsingland tillsammans och Hanna beskriver känslorna att introducera den viktiga platsen för honom.

– Det har hänt massa saker som känns lite för tidigt att prata om, men det har varit mysigt att ha med sig sin dejt upp till Hälsingland för första gången. Han gav det väldigt höga poäng och det är jag glad för. Det kändes väldigt, väldigt mysigt.

FOTO: Claudio Bresciani/TT

Annons