LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink bryter tystnaden – så träffades han och Therese egentligen

15 aug, 2023 
Casper Janebrink och Therese
Casper Janebrink fann kärleken i Therese Andersson medan han var gift med Helena Janebrink.
Nu berättar Arvingarna-profilen om hur han och Therese fick kontakt från första början.
– Vi sågs två till tre gången i veckan, säger Casper till Året runt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svenska kändisar som fått barn 2022Brand logo
Svenska kändisar som fått barn 2022

Casper Janebrink, 53, hade det stormigt i privatlivet förra året då han och tidigare frun Helena Janebrink, 45, plötsligt valde att skiljas efter ett långt äktenskap. I samband med uppbrottet kom det fram att Casper hade funnit kärleken i någon annan – nämligen Therese Andersson, 35, och Therese var vid tidpunkten gravid.

Casper Janebrink avslöjar detaljerna – så träffade han Therese Andersson under tiden han var gift

Tidigare har Casper berättat att han och Therese träffades på gymmet men mycket mer om hur deras relation påbörjades har inte framkommit. Men nu väljer Casper att bryta tystnaden om hur han fattade tycke för Therese under tiden han var gift.

– Jag och Therese sågs första gången på gymmet där jag tränar. Vi hamnade intill varandra i samma träningsklasser och började med tiden prata. Vi sågs två till tre gången i veckan, i samband med de här träningspassen och lärde känna varandra. Till slut insåg jag att jag började längta efter de här tillfällena då Therese kunde dyka upp på gymmet, säger Casper i Året runt.

Annons

Träffarna på gymmet ledde senare till att Casper och Therese blev ett par.

– Hon har en humor som jag gillar. Dessutom är hon grymt smart. Men allt gick väldigt fort och i helt fel ordning. Det var inte planerat men Therese blev gravid och vi är nu föräldrar till Hugo.

Casper Janebrinks lycka över att bli pappa igen

Den lille sonen blir i september ett år gammal. Från det tidigare äktenskapet har Casper två vuxna barn Alice och Felix. Denna gången är Casper betydligt äldre men småbarnslivet tycker han är lika härligt ändå.

– Det är såklart blandade känslor men jag tror att jag är ungefär på samma sätt till Hugo som jag varit till mina andra barn, en rätt busig pappa.

FOTO: TT

Annons