LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Per Morbergs dotter Astrid har vuxit upp – så ser hon ut idag

10 apr, 2022 
Per Morbergs dotter Astrid
Per Morberg är känd genom flertalet tv-program och filmer.
Tillsammans med sin fru har han fem döttrar.
Men hur ser den yngsta dottern Astrid ut idag? Se här!
Annons
Steffo Törnquists egna ord om Jenny Strömstedt: ”Klantig”Brand logo
Steffo Törnquists egna ord om Jenny Strömstedt: ”Klantig”

Tv-profilen Per Morberg, 61, är känd både från det ena och det andra med sina titlar som både programledare, kock och skådespelare. Han har bland annat medverkat i svenska kriminalare som Beck och Wallander, tv-serien Rederiet, och ett antal teatrar.

Per Morberg har även kombinerat sitt yrke som kock med rollen i tv-rutan där han varit domare i Sveriges Mästerkock och haft sitt eget program, Vad blir det för mat?

Per Morbergs döttrar ihop med hustrun Inese

Per Morberg träffade sin fru Inese Bergs Morberg, 65, på en nattklubb i Stockholm 1979. Idag är de gifta har fem barn tillsammans – Janina Bergs, Liza Minou Morberg, Alida Morberg, Molly Morberg samt Astrid Morberg.

Tre av parets fem barn har valt att gå i samma fotspår inom skådespeleri och tv som sin pappa, där Alida Morberg kanske är den som är mest känd bland svenska folket, hon har bland annat synts i TV3:s serie Svartsjön. Hon är även tillsammans med Bill Skarsgård, 29, och tillsammans fick de en dotter 2018.

Annons

Så här ser Per Morbergs yngsta dotter Astrid ut idag

Paret Morbergs yngsta dotter, Astrid Morberg, 25, har även hon valt skådespelaryrket och far och dotter spelar tillsammans i filmen Calina, en actionthriller från 2019. I filmen har Astrid huvudrollen och Per spelar militärbefälet Yaroslav.

”Det ska bli intressant att jobba med pappa! Han har många år i branschen. Det känns bra att han kan finnas där som stöd. Det här blir min filmdebut. Jag är förväntansfull och taggad!”, sa Astrid Morberg i ett pressmeddelande då.

Astrid har även haft roller i SVT:s De utvalda och serien Cryptid.

Nyligen syntes hon även tillsammans med Adrian Öjvindsson, 22, på premiären av The Northman på biografen Rigoletto i Stockholm. Adrian är mest känd för sin roll i SVT:s serie Eagles och medverkar nu senast i komedifilmen Ur Spår.

Den yngsta dottern i familjen har nu fyllt 25 år och vi alla undrar ju hur hon ser ut idag!

FOTO: Fredrik Hessman/TT/Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT

Annons