Därför känner du igen Lisanna Carmen i Sveriges värsta bilförare 2022

Lisanna Carmen och Marcel i Sveriges värsta bilförare 2022

Marcel Jehrlander är en av deltagarna som tävlar i Sveriges värsta bilförare 2022 på TV4.
Vid sin sida har han co-drivern Lisanna Carmen.
Känns Lisanna bekant? Inte alls konstigt!
Här har du sett henne tidigare!
0:36

Efter reklamen: Edvin Törnbloms egna ord om kärlekslivet: ”Kanske straight”

(0:36)

Efter flera års paus är äntligen TV4-programmet Sveriges värsta bilförare är tillbaka i rutan. Från början var det tänkt att Anders Öfvergård skulle vara programledare för succén, istället blev det Gry Forssell som axlar rollen ihop med Edvin Törnblom.

Under den här säsongen kommer tittarna att få följa tio deltagare och deras co-drivers som ska göra upp om titeln som Sveriges värsta bilförare. Frågan är, vill man bli det?

Deltagarna lämnar ifrån sig körkortet i programmet, och inväntar därefter knepiga utmaningar. Detta i sin tur leder till en hård kamp för att få tillbaka det.

Om deltagarna bli tillräckligt bra på att köra bil så får de lämna programmet och då får tillbaka sitt körkort. Deltagaren som är kvar till sist får titeln Sveriges värsta bilförare.

Här är alla deltagare i Sveriges värsta bilförare

Marcel och Lisanna tävlar i Sveriges värsta bilförare 2022

21-åriga Marcel Jehrlander, från Stockholm, är en av deltagarna som tävlar i den nya säsongen, tillsammans med 29-åriga Lisanna Carmen.

Marcel är känd sedan tidigare då han har arbetat med sociala medier sedan år 2013, han arbetar främst mot företag som behöver hjälp med digital marknadsföring.

Co-drivern Lisanna är för stunden mammaledig, men har precis börjat studera till mäklare.

Lisanna Carmen i Kockakademin på TV3

Känner man igen Lisanna sedan tidigare är det inte alls konstigt. Hon har nämligen synts till i tv-rutan innan!

I tv-programmet Kockakademin tävlade tio matintresserade personer om att få jobba på stjärnkocken Johan Jureskogs restaurang AG i Stockholm.

En av deltagarna var Lisanna Carmen! Det blev dock ingen vinst för henne. Första platsen gick istället till västeråsaren Sofia Tiger. Dock tackade hon nej till anställningen på stjärnkrogen, och valde att istället stanna hemma i Västerås.

Johan Jureskog i Kockakademin

Tv-programmet Kockakademin.

FOTO: TV3

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Lisanna Carmen på Youtube

Lisanna har hållit sig relevant både innan och efter Kockakademin. Hon drog igång sitt Youtube-konto redan år 2016 och är mycket aktiv på den sociala plattformen. I skrivande stund har hon över 77 000 följare.

Sveriges värsta bilförare har premiär torsdagen den 14 april klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på C More och TV4 Play.

Första utmaningen i Mullvaden – Se Edvin Törnbloms reaktion här

Se klippet här!

FOTO: Daniel Stigefelt/TV4, TV3

SENASTE NYTT!