ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Paolo Roberto om kärleken idag efter uppbrottet från Elin Härkönen

27 jan, 2023 
Paolo Roberto har varit singel i över två års tid.
Nu berättar han hur hans kärleksliv ser ut idag – efter uppbrottet från Elin Härkönen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marko & Irmas husbygge: ”Det vi håller på med just nu är illegalt”Brand logo
Marko & Irmas husbygge: ”Det vi håller på med just nu är illegalt”

För två år sedan tog Paolo Robertos relation med ex-flickvännen Elin Härkönen slut och så vitt vi vet han han levt som singel sedan dess.

Men för ungefär ett år sedan så var det flera av Paolos följare som började spekulera kring om han hade hittat kärleken på nytt. Detta efter att han publicerade en bild på Instagram som visade två bubbelglas.

”Ojojoj vilken bild. Dina rader smackade rätt in”, skriver en följare.

”Oooh romantik”, skriver en annan.

När Hänt nådde honom berättade han att kärleken var inget han ville prata om men bekräftade att han hade någon som han kunde dricka bubbel med.

”Nej inget som jag vill prata om. Men jag har iallafall någon att dricka prosecco med.”, skrev Paolo Roberto då.

Annons

Så ser Paolo Robertos kärleksliv ut idag – efter uppbrottet

Nu har det gått nästan ett år och några fler uppdateringar om en eventuell partner har inte dykt upp från Paolo. När Hänt når honom så bekräftar han just det.

Tyvärr är det rätt torrt på den fronten” skriver han i ett meddelande till Hänt.

Någon partner verkar Paolo alltså inte ha i nuläget.

Paolo Robertos podcast Paolos podcast

Men på jobbfronten är det desto mer. Han har nämligen gjort ett drag för att ta sig tillbaka till rampljuset efter ett par års frånvaro. I höstas startade han nämligen en podcast – Paolos Podcast – som han själv är programledare för. Dessutom skriver han krönikor på den nystartade tidningen Nongrata.se.

I podcasten pratar han med gäster om allt möjligt som intresserar honom.

– Ni kommer att få träffa gäster som pratar om allt från manlighet till andlighet. Allt som intresserar mig, som kroppen och själen men också en del fighting och gammalt bus, säger han till Nongrata.

Hans första gäst var vännen Alexander Bard och avsnittet släpptes under hösten och sedan dess har han släppt ett avsnitt i veckan.

– Jag spelade in första avsnittet med Alexander Bard, vi känner varandra sedan förut och har haft många heta diskussioner kring middagsbord. Vi pratade om just manlighet och mål. Det blev högljutt och intressant.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Annons