Allt om Iggy Pops familj – så ser sonen Eric Benson ut idag

Allt om Iggy Pops familj – så ser sonen Eric Benson ut idag

Iggy Pop är en av rockhistoriens mest inflytelserika artister, med sin väl igenkända röst och maffiga scenuppträdanden.
Iggy Pop har också en son. Såhär ser han ut idag!
Molly Sandens ord om succékarriären
1:23

Efter reklamen: Molly Sandens ord om succékarriären

(1:23)

Slå på ljud

Iggy pop, 75, även kallad punkens gudfader, är en amerikansk rocksångare och ses som en av rockhistoriens mest inflytelserika artister.

Han har varit sångare i flertalet band men gjort sig störst som soloartist och startade sin karriär redan på 60-talet. Han är minst sagt rutinerad inom rocken!

Fjolårets Polarpris blev inställt med anledning av coronapandemin men är nu tillbaka, och pris fick ingen mindre än Iggy Pop.

– Iggy Pop är ju en ikon. Man brukar kalla honom punkens gudfader och han har verkligen en urkraft som inte bara underhåller oss utan faktiskt drabbar oss, säger Alfons Karabuda, ordförande i Polar Music Prize Awards prisnämnd.

Iggy Pops samarbete med Eurovision song contest-vinnarna Måneskin

I samband med det album han släppte 2016 meddelade han att tiden var inne för pension. Någon pension blev det dock inte, något Iggy Pop-fansen är glada över!

Iggy är nämligen bland annat inbokad för en konsert i Stockholm i sommar, och nyligen samarbetade han med fjolårets vinnare i Eurovision song contest – det italienska bandet Måneskin. Han var nämligen med på den nyinspelade versionen av låten I wanna be your slave som fullständigt tog Europa med storm.

Iggy Pop har en son – så ser Eric Benson ut idag

Iggy Pop är gift med Nina Alu sedan 2008. Från en tidigare relation med Paulette Benson har Iggy Pop sonen Eric Benson, 52.

Till skillnad från sin pappa har Eric valt ett liv mer i det dolda. Ibland syns han till på olika galor och event, men inte mer än så.

Eric växte upp med sin mamma i California men är nu bosatt i Berlin.

Här är Eric på Die Gala 2018.

FOTO: Keith Mayhew/TT

PH7

FRÅN FÖRSTASIDAN