bonde söker fru

Så ser kärlekslivet ut idag för Ann-Katrin – efter floppen i Bonde söker fru

Ann-Katrin ”Tina” Andersson i Bonde söker fru

För tolv år sedan medverkade Ann-Katrin ”Tina” Andersson i Bonde söker fru.
Det slutade med ett fiasko där hon reste iväg med en kille hon inte var intresserad av.
Men vad gör hon idag? I en intervju med Hänt berättar hon.
TOPP & FLOPP – Idolromansen: ”Dörrarna öppna...”
0:54

Efter reklamen: TOPP & FLOPP – Idolromansen: ”Dörrarna öppna...”

(0:54)

Slå på ljud

Ann-Katrin ”Tina” Andersson, 51, från skånska Stehag var med i Bonde söker fru 2010 – det är nu tolv år sedan hon blev en stor favorit hos tittarna när hon sökte efter kärleken i tv.

Men resan slutade inte som hon hade tänkt och någon kärleksrelation blev det inte med Per-Johan som stod sist kvar och fick åka iväg på en resa tillsammans med Ann-Katrin.

– Det blev aldrig något. Jag kände lixom att det var helt fel. Men man var ju tvungen att åka iväg med någon. Så det bara blev så, säger hon i en intervju med Hänt.

Efter att kamerorna hade plockats ner så hade de ingen kontakt alls.

Så ser kärlekslivet ut idag för Ann-Katrin – efter floppen i tv

När Hänt når henne nu, tolv år efter sin medverkan i Bonde söker fru så berättar hon att hon fortfarande inte hittat den rätta att dela sitt liv med på gården. Hon har dejtat lite men inget som kommit att bli någon längre relation.

– Nej jag har ingen partner nu, jag har väl dejtat lite men det var ingenting som har gett något stadigt resultat, säger Ann-Katrin till Hänt.

Hon förklarar att det inte är så lätt att hitta någon när man har gården att ta hand om och inte är ute på samma sätt längre.

– Man är inte ute och så längre, det kunde ju vara kul att träffa någon men det är inte så att jag gräver ner mig över det. Händer det så händer det.

Men något som hon däremot tog med sig från säsongen var vänskaper med bönderna som deltog i samma säsong – de har nämligen en del kontakt än idag.

– Man skickar julkort och ringer ibland, förklarar hon.

Livet på gården tillsammans med sin bror

I övrigt rullar livet på gården på där hon och hennes bror jobbar tillsammans med sina 80 mjölkkor. De båda är bosatta på gården i två olika hus.

Hon berättar också att de utvecklat ett entreprenad där de samarbetar med andra lantbruk – men hon själv håller sig på gården.

– Vi håller på med lite annat också, entreprenörskap på lantbrukssidan, alltså kör till andra lantbrukare. Vi har två anställda som är en del på gården och gör lite sysslor åt en del andra. Men jag jobbar bara på gården. Jag är inte ute och kör till andra.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN