AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Agneta Sjödins saftiga inkomst – så mycket tjänar hon

13 aug, 2023 
Frida Eklöf
Agneta Sjödin
Agneta Sjödin har en framgångsrik karriär som programledare.
I över 30 år har hon varit verksam inom tv-branschen och det syns minst sagt på hennes konto.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Programledaren och TV4-profilen Agneta Sjödin, 55, är högaktuell med Bingolotto sommarkväll tillsammans med dansbandsprofilen Casper Janebrink, 53.

Det är programledarduons tredje sommar ihop och precis som tidigare år är programmet en succé för alla svenskar som är sugna på sommarbingo.

Agneta Sjödins saftiga inkomst – så mycket tjänar hon

Agneta började sin karriär inom tv-branschen 1900, som ljustekniker. Därefter har hennes framgångar varit stora och karriären har gått som på räls för den folkkära programledaren.

Agnetas över 30 år som aktiv i branschen har minst sagt betalat sig, åtminstone om vi ska kolla på hennes saftiga inkomst.

Det är Nyheter24 som via Skatteverket tagit del av vad Agneta hade för inkomst under förra året.

Enligt de uppgifter hade hon en fastställd förvärvsinkomst på imponerande 562 000 kronor. Inte illa!

Agneta Sjödins kärleksavslöjande efter alla år som singel

Även om Agneta har haft stora framgångar inom karriären, så har hon inte lika lyckosam i sitt kärleksliv. År 1997 förlovade Agneta sig med Niklas Strömstedt och tillsammans fick de dottern Maja Strömstedt. Men förlovningen resulterade aldrig i något äktenskap och de valde att gå skilda vägar.

Annons

Året därpå förlovade Agneta sig på nytt och hade en mindre offentlig relation. Men även denna gång skulle förlovningen sluta i ett uppbrott.

När Agneta testade lyckan en tredje gång, med ungdomskärleken Per Alkebäck, så slutade det i ett äktenskap. Men inte heller det blev långvarigt då de valde att separera tre år senare.

– Ja det tror jag, det tror jag faktiskt. Jag tror att det är den relationen jag har kvar men jag vet inte när den kommer, svarar Agneta Sjödin i podcasten och fortsätter:

– Någonstans så har jag en känsla av att den personen då som jag möter connectar jag så pass mycket med så att då vill jag vara med den personen i samma hem. Sen kanske jag har kvar mitt boende också som en plats att åka till emellanåt. Det är bara en känsla jag har, jag har ju absolut inte mött någon än och jag vet inte när det kommer hända. Det är ju inte heller så att jag är så väldigt aktiv och drivande i den här frågan.

FOTO: WENNMAN MAGNUS/Aftonbladet

Annons