LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Prislappen för Bianca Ingrossos lyxsemester i Ibiza med Alice Stenlöf

28 jul, 2023 
Moa Risberg
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso unnar sig på lyxresan i Ibiza med Alice Stenlöf.
På semestern har hon även synts äta middag tillsammans hockeyspelaren Patrick Cehlin.
Nu har de även åkt lyxbåt tillsammans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”Brand logo
Bianca Ingrosso talar ut om sorgen: ”Största misstaget”

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 28, har många bollar i luften. Till vardags driver hon flera företag så som sminkmärket Caia och smyckes företaget Ani Jewels tillsammans med vännen Lovisa Worge.

Hon är även programledere för sin egen talkshow Biancas där hon bjuder in alla möjliga gäster. Utöver de driver hon även sina framgångsrika kanaler på sociala medier, där hon aktivt delar med sig av sitt liv till sina följare.

Efter ett intensivt arbetsår har nu Bianca gått på en välförtjänt semester vid medelhavet, där hon passar på att unna sig rejält.

Första stoppet på resan var Palma där hon hälsade på sin pappa Emilio Ingrosso och frun Åsa Ingrosso, för att njuta av mat och solsemester.

Bianca Ingrossos semester på Ibiza

Efter stoppet i Palma hos familjen, tog Bianca sitt pick och pack för att resa vidare till ön Ibiza, för att möta upp influencern och vännen Alice Stenlöf, 27.

Tillsammans ska de bo ihop i ett lyxigt hotell som ligger precis vis strandpromenaden vid havet. De lyxiga rummen är däremot inte gratis och kostar flera tusen kronor natten.

Annons

Enligt uppgifter från Expressen ligger priserna för ett dubbelrum deluxe i nuläget nästan på 14 000 kronor natten och en lyxigare svit med egen avsvalkningspool kostar runt 30 000 kronor per natt.

– Oh my god det här rummet är så fint, säger Alice Stenlöf om deras hotellrum, som har ett lyxigt badkar, i en ny vlogg.

Även Bianca har delat med sig av bilder från lyxsemestern, med en detalj som väckt många reaktioner hos följarna.

Mannen som syns ihop med Bianca Ingrosso

På bilderna som de delat med sig av har följarna reagerat på att Bianca synts ihop med en man. Mannen som följarna pratar om är ingen mindre än den före detta ishockeyspelaren Patrick Cehlin, 31.

Patrick är ett välkänt namn inom hockeykretsar, han slog igenom i början av 2010-talet i Stockholmsklubben Djurgården, vilket följdes av spel i NHL-lagets Nashville.

Efter flera spelade matcher i VM för Tre Kronor och karriären i NHL meddelade Patrick 2021 att han skulle lägga skridskorna på hyllan till följd av flera hemska hjärnskakningar.

Nu är han på semester och hyr ett hus på Ibiza där han synts till tillsammans med Bianca på middag. På Instagram har vi även kunnat följa hur de tillsammans ätit middagar och åkt på lyxig utflykt med båt med vännerna, något som går att se i Alice senaste inlägg.

FOTO: TT & Instagram

Annons