ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Kocken Tom Sjöstedt har köpt hus – så mycket kostade villan

16 jan, 2023 
tom
Tom Sjöstedt är aktuell i Sveriges mästerkock och syns ofta i rutan.
Privatlivet håller han däremot gärna för sig själv.
Men nu berättar stjärnkocken att han och hustrun Maria slagit till på ett hus – så mycket kostade det.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här är vinnaren av Sveriges mästerkock 2022Brand logo
Här är vinnaren av Sveriges mästerkock 2022

Stjärnkocken Tom har en lång och framgångsrik karriär – men privatlivet är han desto mer försiktig att dela med sig av. Men nu kan han avslöja att han och frun Maria Lindqvist, 47, har slagit till på en stuga i Bönan, Gävle.

Hus och hus. Det är en liten stuga” skriver Tom i ett meddelande till Hänt.

Köpesumman blev 3 250 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i december 2022. Byggåret är 1929 och har en boyta på 85 kvadratmeter.

Där är Tom Sjöstedt och hustrun Maria bosatta

Tom har varit gift med Maria sedan flera år tillbaka, men de har valt att behålla sina respektive efternamn. Tillsammans har de barnen Asta och Sigge.

Annons

Till vardags är de bosatta i Stockholm så det nya husköpet kan gissningsvis vara ett semesterboende för familjen att kunna njuta av.

Något som kanske inte alla har koll på är att han är bror till kändisarna influensern Tyra Sjöstedt och författaren Sofie Sarenbrant.

Tom Sjöstedt ny jurymedlem i Sveriges mästerkock VIP

Idag driver Tom restaurangen Lilla Ego i Stockholm tillsammans med Daniel Räms och lägger ner mycket tid på sin medverkan som jury i Sveriges mästerkock. Dessutom kommer han göra sin första säsong på Sveriges mästerkock VIP som kommer sändas senare i år.

– Det blir kul! Det är bara inspelning under två veckor så det är bara att köra! Det ska bli extremt roligt. Jag har ju inte gjort det förut så det blir lite nytt, berättar Tom i en intervju med Hänt.

Men nu är det fullt fokus på Sveriges mästerkock som drog igång förra veckan och förväntningarna inför den nya säsongen är skyhöga.

– Det blir en jäkligt bra säsong, många otroligt duktiga matlagare. Stark säsong matmässigt skulle jag vilja säga, berättar Tom Sjöstedt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons