ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jonna Lundell om hur mycket skönhetsoperationerna kostar

07 feb, 2023 
Jonna Lundell
Jonna Lundell har öppet berättat om den senaste tidens skönhetsoperationer.
Men vad landade den slutgiltiga prissumman på?
Nu avslöjar hon den hisnande summan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

Det hela började egentligen efter en misslyckad bröstförminskning som hon gjorde 2014. I en video på Youtube berättar hon om operationen som ledde fram till där hon är idag.

– Jag har ju alltid haft väldigt stora bröst och det har varit väldigt påfrestande för min rygg, mina bröst var olika storlekar. Så därför valde jag att göra en bröstförminskning på mitt ena bröst, det blev jättefult och mycket komplikationer. Det var inte alls bra gjort över huvudtaget, förklarar hon i videon och fortsätter:

– Men jag gjorde det och det blev väldigt fult och jag gick tillbaka och gjorde om det, det blev också väldigt fult. Men då kände jag att nej, jag kommer inte göra om det här utan jag kommer leva med det här nu. Sedan förhoppningsvis kommer jag få ett eller två fina barn och sedan därefter kommer jag liksom prioritera min kropp allt eftersom.

Jonna Lundell berättar om ingreppet ”Mommy makeover”

Och det är just precis det som hon nu gjort. Hon berättar själv att det i princip är hela framsidan som hon gjort i form av en ”mommy makeover”, som det kallas. Detta efter att hon upptäckte att hennes magmuskler sitter 14 centimeter ifrån varandra och ryggsmärtorna är för påtagliga.

Annons

– Så jag kände att jag inte bara ska göra en bröstförminskning utan jag ska nog kanske göra något som heter mommy makeover. Det är ett populärt ingrepp som man gör efter en graviditet om man känner att man vill eller behöver. Det kan innebära till exempel en bukplastik där eventuella magmuskler sys ihop då och en bröstförstoring och bröstlyft, eller så kan man ju då kombinera allt det här, säger hon i videon.

Det är alltså en hel del som kroppen har fått genomgå och summan för ingreppen är som man kan förstå skyhög. I podcasten Jocke och Jonna – sanningen måste fram ger hon en hint om vad det hela landade på – men sanningen är den att hon inte vet den exakta summan, förutom att det är mycket pengar.

Så mycket kostade skönhetsoperationerna

Hon erkänner själv att hon inte vet den exakta summan men TV-producenten Jonas Bergström som är med i podcasten ligger på och börjar gissa för att närma sig det slutgiltiga priset.

Annons

– Alldeles för mycket. Jag kan inte den exakta summan men det kostar pengar, det vill jag ändå säga. Men jag vill ändå säga, att så lite som jag unnar mig så är det här 100 procent värt det. Jag vet inte siffran, men mycket pengar. Mer än hundra tusen, börjar Jonna med att svara.

I ett meddelande till Hänt berättar hon hur det kommer sig att hon inte har riktig koll på vad ingreppen kostade henne.

Nej jag vet faktiskt inte vad den kostade då det är tre operationer jag gjort och jag är inte säker på vad de kostade vardera. Och så får man en viss rabatt när man gör fler än två så jag är inte säker alls på vad dom kostade” förklarar Jonna för Hänt.

När Jonas fortsätter att gissa i podcasten misstänker hon att summan iallafall landade en bit över 150 tusen.

– Då är det 173?

– Ja men kanske någonstans där. Kanske mer, jag vet inte exakt. Men det är mycket. Men jag vill säga att det är en investering, avslutar Jonna.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Annons