TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mycket har skilsmässan med Angelina Jolie kostat Brad Pitt

18 dec, 2018 
AvStina Dahlgren
Angelina Jolie och Brad Pitt efter skilsmässan
Brad Pitt och Angelina Jolie har legat i vårdnadstvist sedan skilsmässan 2016. Nu avslöjas det hur mycket pengar han egentligen har förlorat de senaste två åren.
Annons

2016 skilde sig Hollywoods då hetaste stjärnpar Angelina Jolie, 43 och Brad Pitt, 54. Sedan dess har det varit allt annat än frid och fröjd mellan ex-makarna och den största konflikten har handlat om vårdnaden om parets sex barn.

De har tillsammans Maddox, 17, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 12, och de 10-åriga tvillingarna Vivienne och Knox. Angelina Jolie vill flytta till Europa och ta barnen med sig och därmed få ensam vårdnad, något som Brad Pitt motsätter sig. Mitt under den infekterade vårdnadstvisten anklagade Angelina Jolie sin exmake för att ha misshandlat sonen Maddox på ett flygplan 2016. Varken Los Angeles socialförvaltning eller FBI, som utredde ärendet, fann någon grund till anklagelserna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan tidigare har sajten Radar Online skrivit att Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne och Knox tagit hårt på både skilsmässan och vårdnadstvisten.

– Det har pågått alldeles för länge nu. Ingen summa pengar eller hjälp från nannies kan ta bort smärtan av att se sina föräldrar i ett krig som det här, säger en källa till sajten.

Annons

Brad Pitt förlorar halva förmögenheten

Nyligen verkar det som att paret äntligen hade kommit fram till en lösning skriver Radar online. Brad Pitt verkar nu ha fått tillbaka sina barn, men det har kostat honom en hel del. Skådespelaren ska ha förlorat nästan en miljard kronor efter skilsmässan. Det är pengar som har gått till underhållsbidrag, rättegångskostnader och andra räkningar som han måste betala tills barnen har fyllt 21.

– Han har fått sina barn tillbaka, men han kommer att leva i en helt annan verklighet som kommer slå hårt mot honom ända tills han är gammal man, säger en källa till sajten.

Pengarna ska ha varit en anledning till att det tog hela två år innan de kom fram till en lösning.

– Brad försökte kriga och stå upp för sig själv, men han kunde inte göra något för att förhindra att Angie tog nästan hälften av allt han äger, uppger källan.

FOTO: IBL

Annons