ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Så mycket får deltagarna betalt för att ställa upp i Min mamma, din pappa

08 maj, 2023 
Min mamma, din pappa
Tre veckors inspelning, totalt isolerade från omvärlden.
Men hur mycket får egentligen deltagarna betalt för att medverka i dejtingprogrammet Min mamma, din pappa? Nu berättar Emil Berger.
– Inget man blir rik på, säger Emil till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sylvassa piken från Min mamma, din pappa-deltagarenBrand logo
Sylvassa piken från Min mamma, din pappa-deltagaren

Under våren har TV4:s nya dejtingserie Min mamma, din pappa gjort succé på kanalen. I programmet får vi följa singelföräldrar i jakten på kärlek och några veckor in i säsongen har flera relationer blomstrat ut.

Emil Berger om tiden i huset – så gick Min mamma, din pappa-inspelningen in

Inspelningen gick av stapeln i september och deltagarna var fast i huset under hela tre veckors tid. Det innebar att dejtandet blev intensivare än någonsin men också att gänget blev totalt isolerade från omvärlden under ganska lång tid.

– Vi fick inte lämna tomten, vi fick gå ut från byggnaden men inte lämna tomtgränsen. Vi var fast där. Det är en omställning för man är inte van vid det, säger Emil Berger, 47, till Hänt.

Så mycket får deltagarna betalt för att medverka i Min mamma, din pappa

Vidare förklarar Emil att deltagarna hade tillgång till en dator om de behövde lösa något jobbrelaterat. Men vad fick då egentligen deltagarna för att ställa upp i programmet?

Annons

– Jag tror inte det var pengarna som lockade. Det här gör man inte för att få en lön utan jag tror att man gör det här för att man vill hitta kärleken eller det kanske finns någon som gör det för att få synas i tv. Men i mitt fall var det att jag ville ge det en chans för kärlekens skull, säger Emil.

Fick ni någon summa eller var det bara att det täckte upp för missad lön?

– Missad lön fick vi inte utan det var ett litet arvode men det var mer symboliskt. Det var inga summor att tala om utan bara för att man skulle få något. Det var ett symboliskt arvode men inget man blir rik på.

FOTO: TV4

Annons