LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jesper Andersson om dejten efter Min mamma, din pappa

03 maj, 2023 
Jesper Andersson
Jesper Andersson har varit på dejt med en av kvinnorna från Min mamma, din pappa-inspelningen.
Nu berättar han för Hänt om dejten utanför programmet.
– Vi hade en skitkul kväll, säger Jesper till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sylvassa piken från Min mamma, din pappa-deltagarenBrand logo
Sylvassa piken från Min mamma, din pappa-deltagaren

Slutet av säsongen börjar närma sig och flera av deltagarna har fattat tycke för varandra i Min mamma, din pappa. Jesper Andersson, 52, har dejtat olika kvinnor under sin tid i huset men än inte hittat kvinnan i hans liv.

I veckans avsnitt får vi dock se hur Jesper och Annina Hohenthal, 56, plötsligt visar sig ha intresse för varandra.

– Jag tycker att du är väldigt härlig och mysig. Du bara är dig själv och du är en varm människa, säger Annina i programmet.

– Det finns absolut något mer mellan Annina och mig, än vad jag kan ta på. Det finns någon connection där som inte någon av oss kan ta på, säger Jesper.

Jesper Andersson bekräftar dejten med Annina efter programmet

Duon sluter även ett hemligt avtal där de säger att de gärna skulle testa att dejta varandra efter program-inspelningarna. Och nu står det klart att dejten har gått av stapeln. På Instagram har Jesper publicerat en bild där han och Annina syns spela biljard.

Annons

När Hänt når Jesper med frågan om det var en dejt bekräftar han att träffen med Annina absolut var en dejt. Vidare berättar han om kvällen.

”Vet inte vad jag kan säga med två avsnitt kvar som du förstår…Kan säkert berätta massor av saker senare men vi hade en träff i veckan. Hon var uppe hos sin dotter och vi passade på att ses. Då fanns vi ju nära varandra. Vi hade en skitkul kväll på O'learys vid Tele2 och åt gott, spelare bowling, biljard och pratade om livet…”, skriver Jesper i ett meddelande till Hänt.

Min mamma, din pappa-paret bröt upp efter att de lämnat programmet

Hur relationen ser ut exakt får vi helt enkelt vänta med att se. Några som vi däremot vet hur det har gått för är Jessica Grusell och Stefan Brodin. De valde att lämna programmet för att utforska sin relation på hemmaplan men nyligen bekräftade Jessica att paret hade avslutat relationen.

”Vi upptäckte båda ganska snart att vi lever väldigt olika liv och dessutom hade ett långt avstånd mellan varandra. Ödet ville något annat för oss”, skrev Jessica i ett inlägg på Instagram.

FOTO: TT/Instagram

Annons