ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Så mycket bättre försvinner från tv-rutan – dystra beskedet

26 nov, 2022 
Molly Hammar tittar mot Måns Zelmerlöw i Så mycket bättre.
Det har varit många minnesvärda ögonblick från årets säsong av Så mycket bättre.
Men nu när det börjar dra ihop sig mot slutet så försvinner tittarsuccén helt plötsligt från tablån.
Annons
Molly Hammar svarar på kritiken efter nya ändringen i Så mycket bättre: “Jobbigt”
Molly Hammar svarar på kritiken efter nya ändringen i Så mycket bättre: “Jobbigt”

Säsong 13 av Så mycket bättre är i full gång och denna säsong har verkligen bjudit på allt. Programmet som har gjort succé i tv, säsong på säsong, har sänts sedan år 2010 och har lett till flera hitlåtar av artister som varit med genom åren.

Det är inte bara musik som vi får höra utan vi får också ta del av artisternas livshistorier och tittarna får verkligen lära känna alla på djupet. I år får vi bland andra se folkkära artister som Olle Jönsson, Måns Zelmerlöw, Darin Zanyar och Molly Hammar ta sig an uppdraget att tolka låtar.

Eftersom Så mycket bättre har blivit en sån stor succé så har programmet genomgått ett antal olika förändringar sedan starten 2010 – även om grundkonceptet är detsamma. När programmet firade tioårsjubileum skedde en stor förändring i programmet.

Förändringarna i Så mycket bättre

Sedan 2020 är artisternas egna dagar helt slopade. I de första säsongerna fick alla artister en varsin dag, där bara fokuset låg på hen. Idag kommer artister och går under säsongens gång och upplägget är helt annorlunda.

Annons

Men detta har inte helt gått hem hos tittarna denna säsong. Efter ett avsnitt som sändes nyligen så öste det in kritik från tittarna. Om kritiken berodde på det nya formatet eller om det var något annat som inte fall fansen i smaken är fortfarande oklart.

Så mycket bättre har blivit så mycket sämre…” skrev en tittare.

Detta avsnitt är kanske det svagaste i programmets historia” fyllde en andra på.

Åh ett så trist program”, skrev en tredje.

Så tråkigt program”, instämde en fjärde.

Tycker det är bra men för mycket snack för lite sång.”, tillade en femte.

Så mycket bättre försvinner – enligt tv-tablån

Så mycket bättre har nu sänts varje lördag sedan den 22 oktober klockan 20:00 på TV4 och TV4 Play. Men kommande avsnitt saknas nu helt plötsligt från tv-tablån.

Annons

Avsnittet går varken att se på TV4 eller TV4 Play. Inte heller på någon annan kanal. Varför succéprogrammet försvinner är inte bekräftat. Men det kan möjligen ha något att göra med fotbolls-VM, som sänds på lördagen klockan 20.00, samma tid som Så mycket bättre vanligtvis visas på.


På TV4 Play står det att nästkommande avsnitt kommer finnas tillgängligt den tredje december.

När Hänt når TV4 förklarar dem anledningen bakom försvinnandet.

”Ikväll sänder vi fotbolls-VM på TV4. Så Mycket Bättre är tillbaka som vanligt nästa lördag”, skriver kanalen i ett mejl.

FOTO: TV4

Annons