Så mycket bättre-artisternas bråk: "Börjar gråta"

Nu avslöjar Miss Li bråken bakom kulisserna av Så mycket bättre, och hur mycket pengar hon fick av TV4 för att vara med.

I dagens avsnitt av Daniel Redgert podcast möter han den folkkära artisten Miss Li, 34, och efter ett samtal om stil får hon av Daniel frågan om hon skulle behålla pengarna själv eller skänka dem till välgörenhet om hon fick 100 miljoner kronor.

Och medan hon erkänner att hon helst inte ger pengarna till en organisation där hon inte vet hur summan skulle fördelas är det välgörenhet som blir svaret. Hon är nämligen övertygad om att pengar inte gör en person lycklig.

– Den enda gången jag är stolt är om jag har jobbat för mina pengar.

2012 var sångerskan med i den tredje säsongen av ”Så mycket bättre”. I podden berättar hon att TV4 frågat henne flera gånger om hon ville vara med innan hon tackade ja.

LÄS OCKSÅ: Little Jinder: Jag gjorde abort inför ”Så mycket bättre”

– Jag sa att jag ville inte vara med i något lekprogram, och det visar ju hur dålig koll jag har, jag trodde verkligen att det var ett lekprogram, berättar hon med ett skratt.

Det var först efter ett tag som hon insåg att det var mer fokus på musiken, och bestämde sig då för att ställa upp.

– Det var jättedrygt. Men det var jättekul. Vi sov ju typ ingenting på tolv dagar i streck. Man filmade från typ 7 på morgonen till 2 på natten. Men det var jättekul, jag ångrar inte en sekund.

Så mycket bättre-gänget 2012, minus Darin.

När Daniel frågar henne hur stämningen var, och om alla deltagarna gillade varandra svarar hon trevande:

– Sådär tror jag. Jag tror alla håller upp en ganska fin fasad, men alla känner nog både och om varandra. Det var inte alla som drog jämt lixom.

LÄS OCKSÅ: Ätstörningar, totalvägran och indragna körkort – här är ”Så mycket bättre”-deltagarnas liv

Hon minns bland annat att Maja Ivarsson och Magnus Uggla hamnade i bråk redan första kvällen.

– De bråkade skitmycket då. Och det har de ju gått ut och sagt också, berättar hon och tillägger att hon förstår varför det ibland blev spänt under veckan de spelade in.

– Det är klart man blir irriterad, man sov ju ingenting. Och folk är ju olika, det är inte som att man har valt varandra. De vill ju såklart att det ska bli någon slags frustration, att något brister, alla börjar gråta… det blir ju bra tv då.

På frågan om hur mycket pengar hon fick för att vara med svarar Miss Li:

– 300 000 tror jag.

STOCKHOLM 150314 MELODIFESTIVALEN: Final i Stockholm, Friends Arena. BILD: Miss Li Foto & Copyright: Mattias Hansson ALL OVER PRESS IBL

Miss Li säger tydligt “nej tack” till Let’s Dance.

 

Miss är dock tvärsäker på att hon aldrig kommer vara med i Let’s Dance. Sanningen är att hon nobbat TV4:s förfrågan.

– De har frågat, men jag kommer aldrig göra det! Jag har fått frågan om att göra Fångarna på fortet också, säger hon och fortsätter:

– Doobidoo har jag tackat nej till, Så ska det låta… något av alla de där renoveringsprogrammen…. Men jag släpper inte in någon innanför mina väggar.

– Det är en massa saker jag tackat nej till. Och jag kan ju bli så sjuk lat, jag kan ju sätta mig framför tv: en kväll och bara: ”Men det här, Lets Dance, det är precis vad jag vill se just nu. Jag behöver inget djupare än det här”. Men jag kommer inte vara med för det. Sen kanske jag blir en sån där bitter 50-åring, så fråga mig igen om några år, skrattar hon.

LÄS OCKSÅ: Han ersätter Thorsten Flinck – sista deltagaren i Let’s Dance

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!