hänt exklusivt

Så mycket är Marko "Markoolio" Lehtosalos villa värd – miljonbeloppet

Markoolio

I Marko & Irma får vi inte bara se hur Irmas hus byggs upp utan även hänga med hemma hos Markoolio Lehtosalo.
Men hur mycket är egentligen sjötomten som artisten bor i värd?
Se den enorma prislappen här!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marko & Irmas husbygge: ”Det vi håller på med just nu är illegalt”
0:42

Efter reklamen: Marko & Irmas husbygge: ”Det vi håller på med just nu är illegalt”

(0:42)

Slå på ljud

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, är just nu aktuell med tv-serien Marko & Irma där tittarna får följa hur Irma får ett helt nytt hus. För tolv år sedan köpte nämligen Markoolio ett torp till sin mamma, detta är nu ett minne blott så torpet är sprängt och ett helt nytt hus står på plats.

I TV4:s program får tittarna hänga med steg för steg när husbygget kommer till. Under tiden som Irma är bostadslös flyttar hon in hos Markoolio som har en riktig lyxvilla på Värmdö utanför Stockholm med rejält sjötomt.

Avslöjandet om Markoolios lyxvilla: ”Jag är Markos högra hand”

Byggledare Håkan Svanström som leder hela projektet med Irmas husbygge berättar nu i en intervju med Hänt att han har renoverat även Markoolios villa.

– Jag har känt Marko sedan 2013-2014 och jag har hjälpt honom med hans hus i många många år. I och med att han är artist och han är inte den som tar hand om sitt hus direkt. Så jag har hjälpt honom med allting som behövs. Service och underhåll, säger Håkan till Hänt.

Markoolos hus

Foto: TV4

– Jag är i princip Markos högra hand när det gäller allt som har med hus att göra. Jag har hjälpt honom och Irma med allt hela resan. Jag har kanske blivit som en del av familjen för jag hjälper till med i princip allting.

Så mycket är Markoolios villa värd – det kostar den

Det är inte bara Irmas hus som visas upp i programmet, tittarna får nämligen hänga med in hos även Markoolio. Men vad är egentligen Markoolios villa värd?

Markoolio

Foto: TV4

Enligt en uppskattning av Booli är villan värderat till 13 70 000 kronor. Den bedömningen görs utifrån flera faktorer, som exempelvis området, när det är byggt, storlek och vad andra i närheten har sålt sina hus tidigare för.

FOTO: TT/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN