LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så många miljoner har Joakim Lundell spenderat på lyxhuset

16 maj, 2023 
LUNDELLHUSET, JOAKIM LUNDELL
Joakim och Jonna Lundell har tillbringat flera år med att renovera sin stora lyxvilla och det har minst sagt kostat en slant.
Nu avslöjar Joakim det svindlande beloppet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra periodenBrand logo
Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

I flera års tid har Joakim Lundell, 36, och Jonna Lundell, 28, varit i full gång med renovering av deras välkända hus Lundellhuset. I fem säsonger har vi även fått följa äventyret i deras egna tv-serie Lundellhuset och det har varit en minst sagt imponerande resa under årens lopp.

Däremot är det fortfarande inte klart och än idag behövs det mer renovering och saker och ting behöver komma på plats. Joakim hade först tänkt bygga pool och ett stort garage för bilarna, men i den nya säsongen har han kommit fram till ett nytt beslut: nämligen att stryka den idén och satsa på toppsten och spa istället.

Så mycket har renoveringen kostat hittills

Anledningen bakom beslutet beror på att både Joakim och Jonna hellre ser att huset och trädgården blir klar snart – innan man påbörjar nya projekt.

Annons

Det är ett riktigt lyxbygge som Joakim och Jonna bor i med de två barnen Lunabelle, 4, och Lionel, 2. Och det har minst sagt kostat en hel del att bygga det.

I det senaste avsnittet av Lundellhuset blir Joakim ställd mot väggen och tvingas berätta hur mycket pengar som egentligen gått åt till all renovering.

Toppstenen för terassen kostade 100 000 kronor bara där, men ytterligare sten behövs.

– Förmodligen och sedan så saknar vi ju där nere, så det kommer ju säkert bli 200 lax där nere, säger Joakim i avsnittet.

Joakim Lundell avslöjar värdet på Lundellhuset: ”Jättestor summa”

Programledaren konstaterar:

– Så 300 lax för toppsten? Och så hade du ytterligare en kvarts miljon inne i nya spat, så där har vi en halv miljon drygt. Vad är vi uppe i då i renoveringskostnader sedan du började renovera?

– Men vad fan, måste vi prata om det här? 25-30 miljoner kanske?, svarar Joakim och fortsätter:

– Och sedan 8,6 miljoner för huset. Så 38,6 miljoner.

Med andra ord landar kostnaderna för Lundellhuset på nästan 40 miljoner kronor. På det har Joakim också en dyr bil. År 2019 köpte han sin Lamborghini som har ett värde av 2,3 miljoner kronor.

– Det klart det är en jättestor summa. Men jag vet ju också att huset har inbringat säkert 10-15 miljoner på grund av intresset kring huset. Så jag tycker inte riktigt man kan säga den där summan, tillägger Joakim i avsnittet.

FOTO: DISCOVERY+

Annons