Så lever Unga föräldrar-Linn Berg idag med döttrarna Amy och Ellie

Linn Berg
Exklusivt

Många förknippar Linn Berg med programmet Unga föräldrar, som sändes på TV4.
Men vad gör hon idag?
I en intervju med Hänt berättar hon om sin medverkan, livet idag och framtidsplanerna.

Linn Berg, 23, medverkade i Unga föräldrar tillsammans med ex-pojkvännen Tomas ”Tompa” och deras gemensamma dotter Amy. Ett par år senare fick Linn dottern Ellie med pojkvännen Jimmy – som även han medverkade i programmet.

För Hänt berättar Linn Berg om livet efter Unga föräldrar och varför hon ibland kan ångra sin medverkan.

Caroline Kejbert avslöjar namnet på nyfödda dottern

Linn om Unga föräldrar: ”Ibland kan jag ångra min medverkan”

Hur ser du tillbaka på Unga föräldrar?

– Ibland kan jag ångra min medverkan i Unga föräldrar då jag själv tycker att jag var alldeles för ung för att ta det beslutet att medverka. Och den offentligheten är inget jag trivs eller trivdes med. Jag var ganska personlig och har alltid varit det på sociala plattformar. Men i dagsläget är jag mer privat av mig, säger Linn och fortsätter:

– Då jag helt enkelt inte känner för att öppet dela med mig av mitt liv på det sättet mer. Absolut tycker jag om mina följare väldigt mycket och de finns alltid där om så behövs. Så ett stort tack till dem som valt och orkat hänga med mig in i vuxenlivet. Med det sagt så skulle jag inte kunna tänka mig att medverka i Unga föräldrar igen.

Responsen för sin medverkan har dock ofta varit väldigt positiv.

– Jag har alltid fått väldigt bra respons av tittare. Absolut har man väl fått hat också. Men mest positivt. Vilket är väldigt skönt nu såhär i efterhand.

Det gör Linn Berg idag – livet efter Unga föräldrar

Linn Berg är inte tillsammans med Jimmy idag, men förklarar att relationen till Amys pappa är mer än god. Dessutom pluggar hon på yrkeshögskolan.

– Jag sa upp mig i höstas från mitt jobb på en industrilackering. Just nu pluggar jag till drift och underhållstekniker inom processindustrin på yrkeshögskolan, säger Linn och fortsätter:

– Jag och Amys pappa Tompa har en jättefin kontakt och pratar flera gånger i veckan. Vi är väldigt goda vänner och finns alltid för varandra. Jag har båda mina barn varannan vecka.

Linn har idag över 20 000 följare på Instagram, på bilden syns hon med sina döttrar.

Framtidsplanerna – drömmer om hus: ”Mitt och mina barns år”

Hur ser du på framtiden?

– Framtiden ser ljus ut. Jag ska plugga vidare och barnen mår jättebra. Amy fyller 7 år nu i februari, vilket är helt sjukt! Så pyjamasparty planeras för full rulle. Till hösten börjar hon första klass, vilket är obegripligt. Känns som att hon växer ikapp mig, haha.

– Hon är otroligt klok och fin, världens bästa tjej. Hon är dessutom världens största fan av Unga föräldrar och tittar på det mer än ofta.

Linn Bergs dröm är att bli klar med studierna och så småningom köpa ett hus.

Mina drömmar är att bli klar med utbildningen och sedan köpa ett fint hus till mig och tjejerna. Och detta år är verkligen mitt och mina barns år, vi ska ha så kul med varandra. Med många utflykter i den mån som går under rådande restriktioner. Som Amy alltid brukar säga ”tjejer är bäst”.

LÄS OCKSÅ: Julia Franzén återförenad med Bachelorette-deltagaren – efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon – TV4 bryter tystnaden

FOTO: Instagram/TV4

SENASTE NYTT!