Artikeln innehåller reklamlänkar

Linn Bergs vändning i relationen med exet efter uppbrottet

Unga föräldrar-Linn Berg om relationen med expojkvännen Tomas ”Tompa” Konradsson.

Linn Berg och Tomas ”Tompa” Konradsson gick skilda vägar under tiden de medverkade i TV4:s Unga föräldrar. Numera har det forna paret en bra relation. Men så har det inte alltid varit, förklarar nu Linn Berg.

Unga föräldrar-profilen Linn Berg, 20, blev nyligen mamma för andra gången. Tillsammans med sambon Jimmy Berg, 27, fick hon dottern Ellie – en lillasyster till dottern Amy, 4, som Linn har från ett tidigare förhållande med exet Tomas ”Tompa” Konradsson, 26.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

När Linn Berg påbörjade sin medverkan i realityserien Unga föräldrar på TV4 var hon tillsammans med Tompa. Framför kamerorna visade de upp familjelivet i Hedemora i Dalarna. Men efter några år tillsammans gick de skilda vägar. I programmet berättade de om beslutet:

– Det här har pågått ganska länge, det här med att jag och Tompa ska göra slut. Men vi har aldrig kommit till skott, för det har känts som en längre väg att göra slut än att bara stå ut med varandra, sa Linn i Unga föräldrar och fortsatte:

– Det har inte varit något allvarligt så, utan det är bara så att vi inte klarar av att bo med varandra riktigt.

Linns ord efter uppbrottet

Kort efter uppbrottet från Tompa hittade Linn kärleken på nytt i Jimmy Berg. De flyttade snabbt ihop, och meddelade i november förra året att de väntade barn ihop.

Numera lever den nyblivna familjen tillsammans, med Amy hos dem varannan vecka. Kontakten med Tompa är idag god, menar Linn. Och så var även fallet precis efter uppbrottet. I Unga föräldrar berättade Linn om relationen.

– Det har inte hänt någonting. Vi var inte kära i varandra längre, men vi är fortfarande bästa kompisar, sa Linn då.

Linns ärliga ord om relationen

Men på Instagram story avslöjar nu Linn Berg att relationen med exet inte alltid varit en dans på rosor. Det är efter att ha fått en fråga från en följare som hon väljer att svara ärligt.

”Är det några ’hard feelings’ mellan dig och Tompa?”, frågar följaren.

Och Linn Berg svarar:

“Det har varit det. Tills en dag när vi verkligen bestämde oss för att lägga allt bakom oss och bara fokusera på att vara föräldrar till Amy. Så nu funkar allt jättebra”, skriver hon.

FOTO: Youtube, TV4

SENASTE NYTT!