robinson 2022

Filip Johanssons nya barnbesked med flickvännen – 6 månader efter Robinson

Filip Johansson Robinson 2022

Filip Larsson kammade hem Robinson-vinsten i våras.
När Hänt når honom berättar han om hur han lever idag och delar dessutom med sig av ett barnbesked.
– Tre är ett fint antal, säger Filip.
Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"
0:42

Efter reklamen: Därför är gosedjuret Rodger så viktigt för Valentino: "Mitt allt"

(0:42)

Slå på ljud

Just nu visas en helt ny säsong av Robinson för tittarna på TV4. Denna gång befinner sig deltagare i Malaysia. I våras däremot sändes en säsong som går till historieböckerna. Det var när tävlingen utspelade sig i Dominikanska republiken som coronaviruset tog sig in bland deltagarna. Flera tvingades hoppa av och det var en säsong som skilde sig ordentligt från de tidigare.

Så lever tidigare Robinson-vinnaren Filip Johansson idag

Filip Johansson, 32, fick ett intensivt Robinson-äventyr då han tillhörde laget som drabbades av viruset. Som tur var klarade sig Filip frisk men han sattes i karantän under flera veckor innan han fick återgå till tävlingen. Även om det var en tuff tid kunde Filip nog känna att det var värt mödan, då han i slutet av säsongen stod som segare av Robinson 2022, vår-säsongen.

När Hänt pratade med Filip, strax efter vinsten berättade han om tankarna kring vad han skulle göra för pengarna. Då fanns ett sug för att köpa en gård.

Så hur ser egentligen Filips liv ut idag, sedan han vann en halv miljon för sex månader sedan.

– Det är ganska bra ändå faktiskt, jag lever livet, säger Filip och fortsätter:

– Jag köpte en Wolkswagen LT31, en gammal goding från 87. Jag har alltid drömt om det. Sen åkte jag mest omkring på lite olika festivaler, jag åkte till lite lokalfolk. Det var ganska trevligt faktiskt, jag blev lite igenkänd så blev bjuden på middagar och så där. Det var en fin sommar och allting var för att förbereda mig för en annan tid i livet.

Barnbeskedet med flickvännen Sonja: ”Tre är ett fint antal”

Nu är det nämligen dags för Filip och flickvännen Sonja att börja spana efter en gård. Drömmen om att stadga sig och bo på ett ställe har nämligen dykt upp. I nuläget tror Filip att det blir i Dalarna eller Jämtland som paret kommer vilja bo.

– Det är väldigt bra, vi ser fram emot framtiden. Efter programmet skaffade vi en hund, eller det var i februari. Så vi har börjat lite på det här familjeskapandet ändå.

Finns det även drömmar om barn?

– Ja, det är något vi pratar om, att vi börjat fundera på det. Det är därför vi börjat drömma lite om det här med gård och så. Generellt så var vi inte jättetaggade på barn helt ärligt, men vi har varit tillsammans i fyra år nu, åren går och man blir äldre. Nu börjar vi ändå tänka att det vore trevligt ändå, säger Filip.

I nuläget tror han att drömmen är några år bort då han gärna vill att paret ska hitta sin gård först. Men om han får drömma fritt ska familjen blir stor.

– Tre är ett fint antal egentligen, jag skulle tycka det var mysigt ändå.

FOTO: Instagram/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN