let's dance

Alexander Svanberg försvann helt efter tiden i Let's dance – så lever han idag

Alexander Svanberg

Alexander Svanberg dansade med Bianca Ingrosso och Lotta Engberg i Let's dance.
Men plötsligt försvann han helt från programmet – så här lever proffsdansaren idag!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jag har aldrig med Let's Dance deltagarna
0:31

Efter reklamen: Jag har aldrig med Let's Dance deltagarna

(0:31)

Slå på ljud

Många kändisar har lärt sig dansa i TV4:s långkörare Let's dance. Det var 2006 som den första säsongen hade premiär och sedan dess har mycket ändrats i programmet.

Alexander Svanberg dansade med Lotta Engberg och Bianca Ingrosso

Inte nog med att det varit nya deltagare varje år så har även dansarna bytts ut flertal gånger. En proffsdansare som gjorde succé under flera säsonger var Alexander Svanberg. Första säsongen som Alexander medverkade i var 2014, då dansade han med Lotta Engberg.

Lotta Engberg och Alexander Svanberg

Foto: TT

Året efter tävlade han med Rebecca Stella och året därpå tog han sig hela vägen till final med Bianca Ingrosso.

Alexander Svanberg försvann helt – så lever han idag

Men 2018 var den sista gången som vi såg honom i tävlingen. Då dansade Alexander med Margaux Dietz. Men hur lever egentligen dansaren idag?

Jo något som är klart är att Alexander har funnit kärleken i flickvännen Helena. Paret lever ett vanlife vilket innebär att de lever stora delar av sitt liv i en bil. På Instagram kan man följa deras bilande runt om i världen. På bilderna syns det att Alexander och Helena har rest runt i Portugal och Thailand.

I det senaste inlägget som paret publicerat på sin gemensamma Instagram berättar de att de valt att stanna en längre tid på ett visst ställe.

”Så vi är för närvarande på Koh phangan sedan mitten av januari och kommer att stanna här i två månader till. Vi har längtat efter att komma tillbaka hit sedan början av 2020 så vi tog beslutet att åka och stanna en längre tid när de öppnade upp Thailand utan några restriktioner och egentligen kunde vi inte vara gladare över att ha denna möjlighet och vi njuter verkligen av oss på denna tropiska paradisö”, skriver de och fortsätter:

”Men efter många månaders letande efter vårt eget lilla paradis i centrala Portugal var vi redo att påbörja köpprocessen, eller åtminstone trodde vi att vi var det. Efter ny information från vår advokat har vi bestämt oss för att inte köpa fastigheten vi blev kära i, eftersom det med största sannolikhet kommer att ge oss mycket huvudvärk inom en snar framtid och det är inte riktigt så vi vill börja denna nya resa. Så vi har bestämt oss för att lita på universum och låta det vägleda oss dit vi ska vara. Vi vill egentligen inte skynda på saker och ting och vi kommer att tänka bredare den här gången eftersom vi fokuserat mycket på området Castelo branco i många månader. Det känns bra att inte känna sig för fäst vid en plats, hur vackert och underbart det kan vara. Vi vet i våra hjärtan att det kommer att finnas en ännu bättre plats för oss och det är där vi kommer att lägga vårt fokus. Det kan vara i Portugal, det kan vara i Spanien, det kan till och med vara någon annanstans. Svaret kommer med tiden. En kärlek”.

Det återstår helt enkelt att se vart Alexander och Helena bosätter sig framöver men längtan efter att stanna på en viss plats verkar finnas. I skrivande stund ser det ut som Alexander och flickvännen befinner sig i Sverige, om han dyker upp i Let's dance-publiken framöver kan bara tiden utvisa.

Hänt har utan framgång sökt Alexander.

FOTO: TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN