ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Så lång är Olivia Jakobsson och de andra deltagarna i FBOY island

19 jan, 2023 
Olivia Jakobsson söker kärleken i det redan kritiserade programmet FBOY island.
Men har du koll på vad hon gjort tidigare – och hur lång hon är?
Hänt avslöjar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så långa är deltagarna i FBOY ISLANDBrand logo
Så långa är deltagarna i FBOY ISLAND

Discovery+ nya satsning FBOY island hann inte ens ha premiär innan tittarna riktade kritik mot programmet. Anledningen: Programmets syfte.

Tre tjejer ska dejta 20 killar på en tropisk ö med hopp om att finna kärleken. Men med en liten tvist. Tio av killarna är där för kärlekens skull, de tio andra är där för att vinna pengar. De är så kallade f*boys som ska få tjejerna att tro att de är där för deras skull och få dem att också bli kära, när det enda killarna egentligen vill är att vinna tävlingen och prispengarna.

Hur allt slutar i den svenska versionen vet vi inte i dagsläget. Men det har redan bekräftats att det uppstått oväntad kärlek efter programmet. Programledaren Klara Elvgren, 32, och en av deltagarna Jhon Arboleda, 25, är idag ett par. För Hänt berättar hon om hur de av en tillfällighet stötte på varandra utanför Spy Bar i Stockholm, bara några veckor efter inspelningen i våras.
– Och sedan den dagen har vi i princip varit ett par. Är det rätt så är det jävligt lätt, det är det jag säger faktiskt, säger Klara, som i dag dessutom väntar parets första gemensamma barn!

Annons
Klara Elvgren i FBOY Island
Programledaren Klara Elvgren fann kärleken i en av de manliga deltagarna...

Olivia Jakobsson har jobbat som modell – avslöjar sin längd

Bland de kvinnliga deltagarna som söker kärleken återfinns Olivia Jakobsson, 26, Therése Samuelsson, 32, och Awa Touray, 24.

Den 26-åriga handläggaren Olivia, som tidigare jobbat som modell, kanske du känner igen sedan tidigare?
– Jag har inte varit med på tv så, men däremot var jag med i Projekt runaway Sverige när det gick. Jag var modell där, men det var ju tio år sedan, säger Olivia som är 1,85 meter lång – vilket kan jämföras med Awa Touray som är 1,68 meter och Therése Samuelsson som är 1,66 meter.

Olivia Jakobsson
Olivia Jakobsson är nervös inför premiären av FBOY island...

Inför premiären frågar Hänt Olivia hur känslan är inför det som komma skall.
– Jag är supernervös, jag mår lite illa nästan av nervositet, säger hon och fortsätter:
– Jag vet ju redan vad som har hänt men att det ska komma ut och man inte vet hur det mottas. Det har varit lite kritik och så.

Annons

Vad det verkar blir det också sista gången vi får se Olivia i rutan.

– Just nu känner jag nog att jag inte vill göra fler tv-program än det här. Inte för att det var en dålig upplevelse men jag tror inte det är min grej.

Premiären av FBOY island sänds den 19 januari på Discovery+, Kanal 11 och även på streamingtjänsten HBO Max.

FOTO: Discovery+

Annons