ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Klara Elvgren blev ihop med Jhon Arboleda – det hände under Fboy island-inspelningen

19 jan, 2023 
Jhon och Klara Elvgren
Fboy island-programledaren Klara Elvgren väntar barn tillsamamns md en av deltagarna från programmet.
Nu berättar hon för Hänt om hur hon och Jhon Arboleda egentligen blev ett par samt vad som hände under inspelningarna.
– Det var då jag verkligen kände att shit vilken jävla människa, säger Klara till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

TOPP & FLOPP – Fboy IslandBrand logo
TOPP & FLOPP – Fboy Island

Det nya programmet Fboy island har premiär under torsdagen. I rollen som programledare ser vi influencern Klara Elvgren, 32.

Hur blev Klara Elvgren och Jhon ett par? Nu berättar Fboy island-programledaren

Men hur blev egentligen programledaren och deltagaren ett par? När Hänt träffat Klara under pressträffen för programmet berättar hon hur det hela gick till.

– Det undrar jag med, haha. Nej men vi kom hem från inspelningen i maj sen några veckor senare stötte jag och Jhon på varandra utanför Spy bar faktiskt. Och sedan den dagen har vi i princip varit ett par. Är det rätt så är det jävligt lätt, det är det jag säger faktiskt, säger Klara.

Annons

Även om allt idag känns så självklart hade hon inte kunnat ana att Jhon idag skulle vara mannen som hon ska få sitt första barn med.

– Inte alls. Inte alls faktiskt. Jag lärde känna honom och alla andra där liksom men jag hade inte ögon för någon eller för Jhon där. Vi var där på en inspelning, vi var där på jobb så det fanns ju inte. Men när jag väl kom hem fick jag upp ögonen, när jag väl fick träffa honom på riktigt utanför inspelning. Det var då jag verkligen kände att shit vilken jävla människa.

Så det var aldrig flörtigt under inspelningen?

– Nej, nej, nej.

Vad tänkte du när du såg honom där på plats, attraktionen måste ändå funnits?

– Ja han är skitsnygg, han ser jättebra ut men det är flera här som ser jättebra ut så det var inte så att jag bara omg Jhon men absolut han ser jättebra ut.

Produktionens krav på Klara och Jhon – fick hålla relationen hemlig

Det var till en början ingen självklarhet att Klara och Jhon skulle avslöja sin relation innan programmet sänts klart.

Annons

– Eftersom jag är gravid så står vi ju här nu och jag kan inte dölja magen. Det fanns inte ens chans att vänta till efter programmet men jag tycker det har blivit jättebra som det blev.

Klara anser att både deltagare och produktion har tagit parets bebislycka som ett glädjebesked men till en början hade produktionen ett krav.

– Jag fick inte gå ut med Jhon tills de hade gått ut med deltagarna, säger Klara.

– När vi väl blev ett par eller när jag kände att vi var på väg att bli ett par då hörde jag av mig till produktionen och var ärlig. Jag la alla kort på bordet och kände att ja, så här ligger det till. Självklart ville inte de att vi skulle gå ut med det där och då för programmet. Jag kunde ju inte heller avslöja en deltagare men sen har vi också själva valt att hålla det hemligt ett tag för vi ville ha det mellan oss, hinna lära känna varandra och komma varandra närmare utan att folk skulle tycka och tänka en massa.

I slutet av våren väntas parets dotter födas och trots att Klara nu tagit sig halvvägs i graviditeten så har inga krämpor tillkommit.

– Jag mår superbra, oförskämt bra. Jag märker knappt av graviditeten på mitt mående alls. Jag har varit trött men inget illamående eller något annat, säger hon.

FOTO: Discovery+/ Linus Hallsenius

Annons