Så lång är Bianca Ingrosso och 6 saker du undrar om influencern

Så lång är Bianca Ingrosso och 6 saker du undrar om influencern

Bianca Ingrosso är en av Sveriges största influencers.
Hon har en Youtube-kanal med över 300 tusen följare, ett Instagram-konto med över en miljon följare och sitt egna sminkmärke CAIA Cosmetics.
Men vad vet du om Bianca egentligen? Har du koll på hur lång hon är?
Här är sju saker du antagligen vill ha koll på om Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso har under kort tid blivit en av Sveriges mest inflytelserika influencers. Hon har en Youtube-kanal med över 300 tusen följare, ett eget sminkmärke och ett Instagram-konto med över en miljon följare.

Hon kommer från en av Sveriges mest folkkära familjer Wahlgren/Ingrosso. Men vad vet du om Bianca egentligen? Här är sju saker du vill veta om superinfluencern Bianca Ingrosso.

Hur lång är Bianca Ingrosso och när föddes hon?

Bianca föddes en kylig decemberdag, närmare bestämt den 30 december år 1994. Idag är hon 25 år gammal, en födelsedag som hon firade med dunder och granat vid årsskiftet. Festen blev även ett tv-program på Dplay med namnet Bianca 25 – Årets fest.

En fråga som cirkulerat kring Bianca en hel är hennes längd. Orsaken till det är oklart. Men något som är säkert är just hur många centimeter hon är: 167.

Familjen Wahlgren

Bianca är näst äldst i sin syskonskara. Familjen är stor och består av mamma Pernilla Wahlgren och pappa Emilio Ingrosso som sedan länge är separerade, storebror Oliver Ingrosso och småbröderna Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren.

Familjen Wahlgren/Ingrosso sjunger

Linus Wahlgren, Peter Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Christina Schollins 80-årsfest. FOTO: Charles Hammarsten/TT

Familjen Wahlgren är en av Sveriges mest kända och folkkära familjer, vilket ledde till att Pernilla Wahlgren fick realityshowen Wahlgrens värld på kanal 5, ihop med dottern Bianca.

Bianca Ingrossos pojkvän Phillipe Cohen

Bianca och pojkvännen Phillipe Cohens, 25, kärlekssaga har haft många turer.

Kärleksparet träffades redan i tonåren och har hållit ihop sedan dess, mer eller mindre. Efter en del uppbrott har de hittat tillbaka till varandra, en relation som nu kommer att vara för evigt enligt de själva.

Phillipe är född och uppvuxen i Göteborg och har en egen Youtube-kanal där han sysslar med sin stora passion i livet – mat.

Phillipe Cohen Youtube-kanal lagar macka

FOTO: Youtube

Bianca Ingrossos blogg, Youtube och Instagram

Att vara influencer innebär mestadels att du även bör vara aktiv i dina sociala kanaler, något som Bianca Ingrosso lyckats otroligt med.

Tidigare hade hon en blogg, något som hon lade ned i slutet av 2018 på grund av att hon helt enkelt behövde en paus då hon mottog en hel del näthat på grund av den.

”Detta är inte hållbart för mig längre. Jag klarar tyvärr inte av den mängden hat och personangrepp som jag får ta emot här varje dag längre”, skrev Bianca på sin blogg då.

Men något hon däremot fortsatt med är Instagram och Youtube!

På Youtube delar Bianca med sig av vardagen genom att vlogga. Hon har över 300 tusen personer som följer henne där och hennes videos har fått många miljoner visningar.

På Instagram snackar vi också miljoner, där heter hon biancaingrosso och har över 1,1 miljoner följare.

CAIA Cosmetics

Då Bianca brinner för smink ledde det ena till det andra och rätt som det var skapade hon ett eget sminkmärke – CAIA Cosmetics.

Bianca Ingrosso skapade varumärket för att erbjuda kosmetiska produkter med högsta kvalitet, och i hopp om att det inte ska kosta så onödigt mycket pengar för folk.

– CAIA är inte bara ett makeupvarumärke utan CAIA är även som en role model, en kvinnlig förebild som på många sätt blivit som en ledsagare för mig. Varje gång jag ställs inför ett beslut frågar jag mig vad CAIA skulle gjort om hon var i mitt ställe, har Bianca tidigare sagt om sitt varumärke. Hon fortsatte med:

– Det kan röra sig om allt ifrån viktiga affärsbeslut till vilken smak hon skulle valt på en milkshake en helt vanlig torsdag. Jag har helt klart blivit totalt besatt av CAIA! Hon har blivit mitt alter ego.

FOTO: Karin Törnblom/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!