Phillipe Cohen – allt du vill veta om Bianca Ingrossos pojkvän

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Lets Dance
Phillipe Cohen har vi sett i Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay, och på Bianca Ingrossos Youtube-kanal.
Deras kärlekssaga har varit upp och ned, men äntligen har de hittat tillbaka till varandra och verkar lyckligare än någonsin!
Men vem är Phillipe Cohen, förutom att vara Bianca Ingrossos pojkvän? Hänt svarar.
Annons

En kärlekssaga som har haft många turer är influencern Bianca Ingrossos, 25, och Phillipe Cohens, 25. Kärleksparet träffades redan i tonåren och har hållit ihop sedan dess, mer eller mindre. De har gjort slut några gånger, men också blivit tillsammans några gånger. Något som både upprört men också hurrats av Bianca Ingrossos fans.

Annons

Visst har vi sett honom från och till i både Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay, men också på Biancas Youtube-kanal. Men vem är egentligen Phillipe Cohen, förutom att vara Bianca Ingrossos pojkvän? Hänt svarar.

Hur och när träffades Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen?

Phillipe är född 10 april år 1994. Han och Bianca träffades i tonåren för första gången i Marbella. Där hände det dock inget speciellt mellan dem. Men när de en tid senare träffades under fest i Stockholm, så kunde de inte hålla sig ifrån varandra – och där började kärlekssagan.

Annons

Varifrån kommer Phillipe Cohen?

Phillipe är född och uppvuxen i Göteborg, och hans familj har rötter från Israel. Han har även bott i London, Storbritannien, där han pluggade den treåriga utbildningen Management Economic på Regent’s University. Det blev alltså inte någon långvarig bosättning i London, utan efter sin examen som han tog år 2018, flyttade han hem till Sverige igen. Phillipe bor idag i Stockholm, och under en kort period har han bott tillsammans med Bianca, men de kom överens om att det var bättre för dem att bo isär.

Phillipe Cohens största intresse

För de som hängt med i kärlekssagan och som är en av Phillipe Cohens nästan 80 000 följare på Instagram, vet att han är otroligt matintresserad. På sitt Instagram-konto lägger han ständigt upp bilder och videos på när han lagar mat, och hyllas ständigt av sina matintresserade fans.

View this post on Instagram

Christmas Turkey🍗

A post shared by Phillipe Cohen (@flippcohen) on

Annons

Phillipe Cohen startar Youtube-kanal

Efter mycket velande så verkar Phillipe äntligen ha tagit tag i sitt matlagningsintresse på riktigt. Hur? Han har startat en Youtube-kanal. Om vad? Mat såklart! När Phillipe gick ut med beskedet på Instagram möttes han av både glädje och uppskattning. Vi önskar såklart Phillipe all lycka med det!

FOTO: Olle Sporrong/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…