TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Så kommer Kenzas magiska bröllopsklänning att se ut

28 mar, 2017 
https://image.hant.se/image-4948083?imageId=4948083&width=1320&height=689
Johnny Axelsson
I sommar är det dags för Kenza Zouiten och Aleks Subosic att säga ja till varandra och bloggerskan visar nu hur bröllopsklänningen ska se ut på sin stora dag.
Annons

Det var i april förra året som Kenza Zouiten, 25, med sin Aleks Subosic, 32, förlovade sig.  I januari skickade paret ut sitt ”Save the date”-kort och enligt uppgift kommer bröllopet att ske juli/augusti i år.

Cirka 6 månader kvar. Herregud vad tiden går fort”, bloggade Kenza.

Nu bloggar Kenza om nya detaljer kring bröllopet som kommer att ske på ett slott strax utanför Stockholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Kenza Zouiten med pojkvännen Aleks Subosic

Bröllopsklänningen säger bloggerskan själv kommer att vara snarlik denna vackra skapelse.

Inte min klänning, men ganska lik! Kommer dock bara ha 3D-blommor på kjolen, upptill blir vanlig transparent spets.“, bloggar Kenza.

Hon har tidigare också blogga om klänningen och visat upp denna skiss.

Annons

Kenza skriver vidare om bröllopsplanerna.

Min bukett, och all annan blomsterarrangemang, ska kännas vildvuxen men romantisk. Stora ljusa blommor som kombineras med gröna kvistar och blad.

Hon fortsätter:

Mer blommor! Mycket ska det vara! Förutom mat och dryck så är blommorna det viktigaste på vårt bröllop. Ja och att vi ska bli man och fru såklart. 😉 Vi ska bygga upp en vild blomstervägg att ha som backdrop för foto för alla gäster. Väggen kommer vi även flytta ner till middagen sen och ha bakom vårt bord.

Något som är bland det allra viktigast för brudparet är en sprakande sak:

TOMTEBLOSS! Vi måste ha tomtebloss!

Ringen som sitter på hennes finger har fästmannen Alex själv designat.

Hur stor är diamanten? 1.01 karat. Visste Aleks vad jag ville ha för ring? När vi förra året pratade om att det kanske var dags att ta the big step snart så berättade jag för honom att jag ville ha en enkel ring i guld”, skriver hon tidigare i ett blogginlägg.

Aleks designade ringen själv hos guldsmeden och inuti står det Aleks <3 Kenza. Den är verkligen perfekt“, fortsätter hon.

Foto: IBL

Annons