LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så höll Penny graviditeten hemlig – berättar när bebisen väntas komma

03 jan, 2023 
AvJonna Lawaetz
Penny och Douglas.
När Hänt träffade Penny Parnevik i november avslöjade hon att hon och Douglas Murray i framtiden ville ha fler barn.
Bara veckor senare kom gravidavslöjandet att paret väntar sitt tredje barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hasse Brontén avslöjar sanningen bakom Penny Parnevik som programledareBrand logo
Hasse Brontén avslöjar sanningen bakom Penny Parnevik som programledare

Penny Parnevik, 25, och maken Douglas Murray, 42, har varit ett par sedan 2017. Paret gifte sig under sommaren 2022 och hade en storslagen fest med familj och vänner. Tillsammans har makarna sonen Atticus, 3, och dottern Pebble, snart 2.

Under måndagen kom den glada nyheten att familjen väntar ytterligare tillökning i familjen och att Atticus och Pebble ska få ett lillasyskon.

Penny Parnevik höll graviditeten hemlig

Redan i november när Penny gästade Årets mama-galan hintade hon om att det kunde bli fler barn framöver. På frågan om vad familjen hade för planer framöver svarade hon:

Annons

– Jobba på karriären, bo kvar i Sverige, kanske skaffa några till barn, njuta av livet, säger hon till Hänt.

Sagt och gjort, bara några veckor efter uttalandet avslöjar Penny att hon är gravid genom en bild på Instagram, där hon skriver:

"När våra barn äntligen började sova hela natten bestämde vi oss...låt oss skaffa ett till..."

Dagen efter Penny avslöjade sin tredje graviditet publicerar hon hon story på sin Instagram där Penny berättar att hon och Douglas är så exalterade att utöka familjen och att de båda ser fram emot att få en stor familj, som de båda växte upp med. Hon berättar även att hon inte mått särskilt bra denna graviditet men att hon hoppas det vänder snart, så hon kan börja njuta av graviditeten.

Annons

Vidare fortsätter Penny berätta att hon är i vecka nio men att paret fick reda på graviditeten för några veckor sedan. Beskedet innebär att hon med största sannolikhet redan visste om att det låg en liten bebis i magen när Hänt träffade henne på röda mattan inför Årets mama-galan.

Penny Parnevik är gravid.
Penny Parnevik är gravid med sitt tredje barn.

Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden

Mia Parneviks reaktion på Pennys graviditet

Hela familjen Parnevik är tätt sammanlänkade, på Instagram delar de ofta med sig av stunder de spenderar tillsammans. Vid samma intervju berättade Penny om hur ofta de ses hela familjen.

Annons

– Jätteofta faktiskt, vi ses hela tiden. Vi kommer som en klan, så vi håller alltid ihop oavsett vart vi är, säger Penny till Hänt.

Penny är hittills den enda som fått barn i Parnevik-syskonskaran och Mia Parnevik och Jesper Parnevik kommer nu bli morföräldrar för tredje gången. På Instagram delar hon med sig av sin glädje att bli mormor igen.

"Jag ska bli mormor igen. Tack Penny och Douglas", skriver hon på sin story följt av flera röda hjärtan.

Och det är inte bara Mia som är glad över nyheten. Under Pennys inlägg har tusentals kommentarer trillat in, som gratulerar och önskar paret lycka inför framtiden. En av dessa är pappa Jesper som redan erbjuder sig att vara barnvakt i framtiden.

"Älskar dig Penny, jag skriver upp mig redan på barnvaktslistan", kommenterar Jesper

Hänt har sökt Penny Parnevik för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons