TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så här ställer kändis-Sverige upp för världens behövande

10 sep, 2015 
AvLisa Nylén
Vi är många som berörts starkt av de människor som tvingats fly från krig och katastrofer de senaste veckorna, och kändisarna är inga undantag. Charlotte Perrelli har startat ett välgörenhetsprojekt medan Henrik Schyffert auktionerar ut sig själv.
Annons

Carola Häggkvist uppmuntrade häromdagen sina fans att sprida mer kärlek och ge pengar till välgörenhet, så att alla de människor som är på flykt runt om i världen ska få ett bättre liv. Men artisten är inte den enda kändisen i Sverige som vill hjälpa till. Här är några av de celebriteter som vill skapa en bättre värld.

Sångerskan och hennes nyblivne make har startat ett välgörenhetsprojekt för att bland annat bygga skolor i Afrika.

Foto: IBL
Foto: IBL

Nöjesprofilen är en av många som har värvat bidragsgivare till insamlingen “Vi gör vad vi kan”.

Annons
Foto: Privat

Duon har auktionerat ut en stand up-show där alla pengar går till Röda korset. I skrivande stund ligger högsta budet på 500 100 kronor, men det lär hinna höjas tills på söndag då auktionen avslutas.

Foto: Privat

Sångfågeln har länge vågat sticka ut hakan mot främlingsfientliga krafter i samhället och den senaste tiden har inte varit något undantag.

Annons

Artisten flydde själv till Sverige som barn och vill nu vara med och hjälpa andra.

“Paradise Hotel”-programledaren har också engagerat sig.

Bilderna på flyktingströmmarna har knappt lämnat någon oberörd, och med hjälp av kändisarna kan vi nu se fram emot ytterligare insatser för de människor som behöver hjälp.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons