Så här njuter våra svenska kändisar av sommaren

Även våra kändisar har semester och de vet att njuta av sommaren. Hänt har kartlagt boendena en del av oss bara kan drömma om.

Björn Ulvaeus, 71.

Abba-stjärnan och frun Lena Ulvaeus, 66, bor i en lyxkåk värd 40 miljoner på en egen ö i Djursholm strax utanför Stockholm. De äger även ett fritidshus värt 7 miljoner kronor på Viggsö i Stockholms skärgård.

kandishus_bjornulvaues

Charlotte Perrelli, 41.

Sångerskan bor med sin nye man Anders Jensen, 38, i en 800 kvadratmeter stor herrgård med en tomt på 3 680 kvadrat i Djursholm strax utanför Stockholm. Charlotte har pojkarna Angelo, 12, och Alessio, 10, med exmaken Nicola Perrelli, 46, samt sonen Adrian, 2, med Anders. I vintras lät makarna anlägga en hockeyrink i anslutning till huset.

Kändishus Charlotte Perelli

Björn Borg, 60.

Tennislegendaren, frun Patricia Borg, 46, och sonen Leo, 12, bor i en lyxvilla med en 17 000 kvadratmeter stor tomt på Värmdö strax utanför Stockholm. Här finns båthus, lekstuga, pool, brygga. Samt tennisbana, såklart!

Kändishus Björn Borg

Marko ”Markoolio” Lehtosalo41.

Artisten, hustrun Jessica Westergård Lehtosalo, 32, och deras barn, Moa, 5, Melker, 3 och Majken, 1, bor i ett 200 kvadratmeter stort hus på Värmdö strax utanför Stockholm. Här finns bastu, privat sandstrand, brygga samt konstgjorda palmer som är gröna året runt.

Kändishus Markoolio

Petra Marklund, 31.

Den gravida artisten är sambo med kärleken Niklas Bergwall, 36, i en 187 kvadratmeter stor sekelskiftsvilla med en tomt på 500 kvadrat i Enskede, södra Stockholm.

Kändishus Petra Marklund

Gry Forssell, 43.

Programledaren är gift med Alexander Kossek, 38 och har barnen Vincent, 13 och Nikki, 7. Familjen bor i Enskede men har även ett fritidshus i Luleå.

Kändishus Gry Forsell

Zlatan Ibrahimovic34.

År 2010 köpte fotbollsstjärnan och sambon Helena Seger, 45, en lyxig villa med sjötomt på Resarö norr om Stockholm för 13 miljoner kronor. Sönerna Maximilian, 10, och Vincent, 9, kallar den “Vattenhuset”.

Kändishus Zlatan

Martin Timell, 58.

Programledaren tillbringar sommaren i sitt hus på Mjölkö i Stockholms skärgård med hustrun Catarina, 51, samt sönerna Mathias, 28, och Fredrik, 27. Här spelades ”Timells skärgårdskök” in för TV4 under 2010.

Kändishus Martin Timell

Ingemar Stenmark, 60.

Skidlegendaren bor i en villa i Vaxholm norr om Stockholm med frun Tarja Olli, 50. De gifte sig under våren 2016 på Bogesund slott i Vaxholm med dottern Iza, 8, som brudnäbb. I närheten bor även forna NHL-proffset och vännen Börje Salming, 65.

Kändishus Ingemar Stenmark

Victoria Silvstedt, 41.

År 2011 köpte affärskvinnan ett 307 kvadratmeter stort sommarhus med sjötomt på Resarö i Stockholms skärgård för 19, 1 miljoner kronor. Huruvida schweiziske kärleken tillika miljardären Maurice Dabbah, 55, brukar hänga här är oklart.

Kändishus Victoria Silvstedt

Bingo Rimér, 41.

Trots skilsmässan äger fotografen och exfrun Katrin Zytomierska, 39, det gula huset i Vaxholm ihop. De har sönerna Ringo, 6, samt Rambo, 3, och för deras skull anlägger mor och far en pool på tomten.

Kändishus Bingo Rimér

Elin Nordegren, 36.

Svenskan var tidigare gift med amerikanske golfproffset Tiger Woods, 40, som hon har barnen Sam, 9, och Charlie, 7, med. För 16 miljoner av de 735 miljoner hon fick i skilsmässan köpte Elin sitt skärgårdsparadis Fåglarö gård i Stockholms skärgård.

Kändishus Elin Nordegren

Carola Häggkvist, 49.

Sångerskan är sambo med musikern Jimmy Hellqvist, 46, i en villa i Bromma, västra Stockholm. Sedan tidigare har hon sonen Amadeus, 17, med exmaken Runar Sörgaard, 49. År 2012 adopterade hon dottern Zoe, 7.

Kändishus Carola

David Hellenius, 42.

Skådisen och programledaren samt hustrun Renée Nyberg, 50, även hon programledare huserar i ett radhus värt drygt 8 miljoner kronor i Bromma, västra Stockholm. Här bor även sonen Leo, 9, samt hunden Charlie. Renée har sedan tidigare barnen Emma, 21, och Tom, 19. För ett knappt år sedan köpte makarna ett 200 kvadratmeter stort 1800-talshus på en udde i Vaxholm norr om Stockholm. Pris: cirka 15 miljoner kronor.

Kändishus David Hellenius

Olof Mellberg, 38.

Fotbollsspelaren är gift med Carolina Kihl, och tillsammans har de barnen Saga, 14, och John, 10. Familjen har ett stort sommarhus på Resarö i Vaxholm norr om Stockholm.

Kändishus Olof Mellberg

Sonja Aldén, 38.

Sångerskan och låtskrivaren bor med maken sedan 2014, Jörgen Karlsson, 37, samt sonen Teddy, 4, och några månader gamla dottern Ninni i en vit villa på Ekerö utanför Stockholm.

Kändishus Sonja Aldén

Mikael Persbrandt, 52.

Skådisen och särbon Sanna Lundell, 37, köpte nyligen 500 kvadratmeter stora herrgården Stora Lundby gård i Sorunda fem mil söder om Stockholm för 14,4 miljoner kronor. Paret har sönerna Igor 9, och Lo, 6. Sedan tidigare har Sanna dottern Olga, 15, med musikern Wille Crafoord, 50.

KKändishus Mikael Persbrandt

Rickard Sjöberg, 46.

Postkodmiljonärens trogna programledare och frun sedan ett år, Annika Wibeck, 47, bor i en villa på Ekerö strax väster om Stockholm. De träffades på det lokala gymmet.

Kändishus Rickard Sjöberg

Foto: IBL, Stella Pictures, Hänt.

SENASTE NYTT!