LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så gick det sen för paren i Bachelor in paradise 2023

24 okt, 2023 
BACHELOR IN PARADISE
I finalen av Bachelor in paradise fick vi se fyra par utbyta löften och ringar med varandra.
Så här har det gått för paren efter inspelningarna!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bachelor-Simon om kärleken: ”Jag jagar”Brand logo
Bachelor-Simon om kärleken: ”Jag jagar”

TV4:s nya storsatsning Bachelor in paradise har nu kommit till sitt slut. I programmet fick vi följa gamla Bachelor- och Bachelorette-deltagare i sin jakt på äkta kärlek.

Och visst blomstrade kärleken för många av deltagarna! Men vi fick även se en del brustna hjärtan och svåra beslut.

I finalveckan fick kärleksparen träffa en psykolog som gjorde sin ärliga bedömning av huruvida paren skulle kunna gå vidare eller inte. Psykologen valde att ta vidare fyra par; Oscar Batres och Elin Johansson, René Rehnqvist och Simon Liljeström, Isabella "Bella" Englund och Mikko Sey Salonmaa, samt Emelie Wannberg och Carl Bengtsson.

Vilka par är fortfarande tillsammans idag?

I våras spelades det allra sista avsnittet in och det utspelade sig i "Alla avslöjar allt-studion". Men sedan dess har mycket hänt.

Annons

I det avsnittet kunde alla paren, förutom Emelie och Carl, meddela att de fortfarande höll ihop. Idag ser det annorlunda ut.

Oscar Batres och Elin Johansson

Oscars och Elins kärlekssaga hade sina toppar och dalar men något som var säkert under hela säsongen var att kärleken och kemin fanns där. Även på hemmaplan har kärleken fortsatt att blomstra.

I final-avsnittet hände även något stort. Paret utbytte inte bara löftesringar utan Oscar gick även ner på knä och friade till Elin!

Planen framåt för paret är att bli sambos och på sikt även skaffa barn.

”Barn vill vi båda ha men kommer vänta tills mina studier är klara om 2 år”, skriver Elin till Hänt.

Däremot vill Elin ha ett riktigt frieri så Oscar kommer behöva gå ner på knä igen.

”Bröllop är längre fram. Jag vill att han ska fria igen på hemmaplan för att göra det mer "på riktigt". Det vet han att jag vill och han är okej med det”, förklarar Elin.

Annons

Även Oscar uttalar sig om relationen till Hänt.

”Det känns så himla bra och skönt att allt är över så man inte behöver gömma vår kärlek eller vad man ska säga. Nu kan man leva som ett vanligt par, ska vi gifta oss så kommer jag att behöva fria igen och det vill jag dessutom göra isåfall också.. Så det blir mer på ”riktigt”.

”Barn vill vi båda ha i framtiden! Men Elin pluggar ju så kanske om 2-3 år.. Jag hade helst velat ha igår men till att börja med ska vi bli sambos nu. Framtiden ser ljus ut iallafall och jag är så glad att jag och Elin fortfarande är ett par.”

René Rehnqvist och Simon Liljeström

René och Simon hade dejtat innan programmet. Så när Simon gjorde entré var lyckan total och de två blev ett par direkt i huset.

Annons

Men relationen tog slut och i somras gav sig René ut i dejtingdjungeln på nytt och fann Paradise hotel-profilen Jesper Bengtsson på en dejtingapp. De hade mycket gemensamt och kunde sitta och prata i timmar. Idag är de ett par och lyckligare än någonsin.

”Jag älskar verkligen Jesper så mycket och han mig. Det är första gången jag är tillsammans med min bästa vän och jag hoppas och tror att han är min sista pojkvän och jag ser fram emot ett otroligt roligt, lyckligt, galet och underbart liv tillsammans med min bästa vän, partner och livskärlek”, skrev René i ett meddelande till Hänt efter avslöjandet.

Isabella "Bella" Englund och Mikko Sey Salonmaa

Bella och Mikkos kärleksresa i programmet var inte helt spikrak. Mikko fick många dejter och Bella var orolig att hans känslor skulle svika. Men kärleken höll och i sista avsnittet berättade de att kärleken fortfarande fanns men att de har svårt att definiera hur relationen ser ut.

Annons

Mikko sa att han ”bara har ögon för Bella”, men de berättade också om att det varit svårt att få relationen att fungera, bland annat eftersom att Bella bor på Malta och Mikko bor i Stockholm.

Här är paren som inte är ihop längre

Carl Bengtsson och Emelie Wannberg

Carl Bengtsson och Emelie Wannberg lämnade villan som ett ”par” och utbytte sina löftesringar. Men idag är de inte tillsammans. Redan i sista avsnittet berättade de att kärleken inte hållit efter det att de kom hem från Mexiko.

Michelle Leandersson och Cale Kubena

Michelle Leandersson och Cale Kubena lämnade huset efter halva säsongen. Det började med att Cale ville avsluta sin kärleksresa och då bestämde sig även Michelle för att lämna.

Annons

De hade några dagar i Mexiko tillsammans men väl på hemmaplan blev det inget mer mellan dem. Michelle berättar för Aftonbladet om deras relation idag:

– Vi har ingen kontakt, och jag har sagt till honom att jag inte vill ha någon kontakt, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Vi hade lite roligt när vi precis hade kommit ut från huset, men för mig blev det mest jobbigt faktiskt. Vi pratade på vägen till flygplatsen, och sen tog vi olika flyg hem, och efter det har vi inte riktigt haft någon kontakt.

Alicia Ärleskog och Angelo Jovic

Alicia Ärleskog och Angelo Jovic var de sista deltagarna som fann kärleken i programmet. De gick inte vidare till den slutgiltiga löftesceremonin, eftersom de valde att lämna programmet självmant tillsammans.

De fortsatte ha kontakt även på hemmaplan men idag har de två ingen relation.

Zimon Wisjö och Matilda Borgström

Zimon Wisjö och Matilda Borgström föll på målsnöret när de dömdes ut av experten. De sa då att de skulle göra sin egen löftesceremoni på hemmaplan, men det blev aldrig av.

– För mig är det väl att livet kom lite emellan, vi har olika liv, lever på olika sätt och bor inte 20 minuter ifrån varandra heller. Tiden gick och vi båda insåg nog att det rann ut lite i sanden, sa Matilda i uppföljningsavsnittet.

FOTO: Warner Bros / TV4

Annons