bonde söker fru – kärlek åt alla

Så gick det för bönderna i Kärlek åt alla 2022

Kristian Gustafsson, Filip Eliasson och Henrik Johansson

Bonde söker fru och Kärlek åt alla är slut för denna gången.
Men hur har det egentligen gått för bönderna och kärleken som växte fram på Siggesta gård?
Hänt har pratat med alla bönderna som berättat hur relationerna ser ut idag.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Snabba frågor med Bonde-Matthew
0:35

Efter reklamen: Snabba frågor med Bonde-Matthew

(0:35)

Slå på ljud

Bonde söker fru 2022 har nått sitt slut och under en fullspäckad säsong har tittaren fått ta del av glädje, sorg och såklart en massa kärlek!

Men hur har det gått för bönderna i Kärlek åt alla som hade en riktig kärleksvecka på Siggesta gård? Höll kärleken som sprudlade?

Hänt har varit i kontakt med alla bönder och de delar generöst med sig av sina upplevelser. Läs här!

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Filip Eliasson, 30 år

Filip Eliasson

Filip Eliasson

Skogsbonden Filip från Lammhult hade det inte lätt när han skulle dejta åtta tjejer samtidigt under en intensiv vecka på Siggesta gård i somras.

Tillslut återstod bara två tjejer – Carolina och Amanda. Tillsammans fick de åka hem till Filips gård och fick möjlighet att träffa både hans vänner och familj och slutvalet gjordes även på Filips hemmaplan.

Carolina var den lyckliga som Filip valde – men hur gick det när kamerorna hade slocknat?

– Vi dejtade lite efter, vi firade midsommar tillsammans och lite så. Men sen dog det ut lite och vi kom fram till att vi inte var gjorda för varandra. Men det var lite svårt för man fick nästan börja om när man kom hem, lära känna varandra på nytt lite men så blev det, berättar Filip för Hänt och fortsätter:

– Hon va hemma hos mig i nästan en vecka, så vi lärde ju känna varandra rätt bra. Men sedan dog det ut efter det så det blev svårt att komma tillbaka till de känslorna man hade uppe på Siggesta.

Någon kärlek blev det alltså inte och efter inspelningen har han legat lågt på dejtingfronten.

– Jag har legat lågt efter det. Det tog lite på mig, efter det man varit med om. Så jag ska landa lite.

Henrik Johansson, 27 år

Henrik Johansson

Henrik Johansson FOTO: TV4

Hästbonden Henrik från Ede hade en mental berg och dalbana under sin medverkan i Kärlek åt alla när han slungades mellan känslorna för tjejerna.

När säsongen börjar närma sig sitt slut var det tre tjejer kvar som han beskriver att han hade lika mycket intresse för – men under en kväll så väljer en av brevskrivarna, Vilma, att lämna självmant och så gick det upp för Henrik att välja Elin.

– Jag och Elin hade från början en flirtig stämning även om det inte syntes på kameran, berättar Henrik för Hänt.

Relationen rann däremot ut i sanden och Henrik misstänker att det kan bero på att han var på mentalt trött efter inspelningen.

– Vi hade rätt bra kontakt månaden efter. Men jag vet inte om det kan bero på att jag var så mentalt slut efter inspelningen. Och sen rann det ut lite, eftersom jag var så mentalt nedbruten. Men vi kontaktar varandra mellan avsnitten nu på ett mer vänskapligt sätt, säger Henrik till Hänt.

Men någon nöd går det inte på bonden för det – han dejtar nämligen Vilma som självmant valde att åka hem.

– Efter att vi spelade in avsnittet Vad hände sen så gick jag på en dejt med Vilma igen. Hon som åkte hem, vi tog upp kontakten i slutet på augusti och började skriva igen. Hon åkte ju hem och va så ledsen och kunde inte öppna upp sig framför kameran, säger Henrik och fortsätter:

– Så vi hade den dejten, så vi har bättre kontakt. Men vi har ingen stämpel på något än. Men vi tänker fortsätta träffas och se vad som händer. Det är lite spännande faktiskt.

Klas-Erik Andersson, 56 år

Klas-Erik Andersson

Klas-Erik Andersson FOTO:TV4

Grisbonden Klas-Erik Andersson från Gnarp valde att gå vidare och dejta två tjejer under sin resa i Kärlek åt alla.

När Hänt pratar med honom berättar han att valet att välja Lena var självklart. De träffades en tid efter att kamerorna hade slocknat men relationen dog ut.

– Vi var väl i lag, vi var och fikade och åt några gånger. Men den rätta gnistan kom inte där och idag har vi ingen kontakt. Det är väl något sms kanske, säger Klas-Erik till Hänt.

Men singel är han inte. Han har nämligen träffat en ny genom gemensamma vänner och här slog det minsann gnistor!

– Jag har en ny nu, jag är inte singel. Det är väl snart tre månader gammalt. Vi har träffat varandra tidigare genom gemensamma vänner. Och ingen har väl fattat vad som hände. Sen har vi dansat några gånger och sen blev det så! säger Klas-Erik glatt.

Lars-Petter "Peppe" Bergendahl, 49 år

Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl

Lars-Petter ”Peppe” Bergendahl FOTO: TV4

Spannmålsbonden Lars från Sorunda hade fullt upp under sin medverkan i programmet. Tillslut stod det klart att han valde Lollo på sitt slutval och för Hänt berättar Lars att intresset legat hos henne hela tiden.

– Det stod mellan flera men jag tror att det har varit Lollo hela tiden, vi connectade så himla bra, säger Peppe till Hänt.

Peppe och Lollo bor 30 mil ifrån varandra men umgicks hela sommaren och även in på hösten – men idag är de inte längre ett par. Peppe förklarar att det beror på att han inte vet vad han vill.

– Vi ska väl höras, det är väl jag som varit dåligt och inte hört av mig. Det är väl jag som inte riktigt vetat vad jag vill, säger Peppe och fortsätter:

– Det är lite svårt, jag har ju mer eller mindre gjort slut men sen måste man väl prata lite mer. Hon vill ha kontakt med mig igen så vi får väl se.

Själva upplevelsen att medverka i Kärlek åt alla var en bra sådan och han säger att han utvecklats mycket som person under inspelningen.

– Man har utvecklats som person iallafall under det här!

Kristian Gustafsson, 39 år

Kristian Gustafsson

Kristian Gustafsson FOTO: TV4

Mjölkbonden Kristian från Gotland gjorde entre mot slutet av programmet och tillbringade inte lika lång tid på Siggesta gård som de resterande bönderna. Han valde att gå vidare med tre brevskrivare och fick bra känsla med alla.

I slutvalet så valde han Michaela och för Hänt berättar Kristian att hon blev förvånad över beslutet – men någon relation idag har de inte.

– Sen blev nog Michaela rätt förvånad och paff över att jag valde henne. Och det blev ju inget av med henne. Vi sågs någon gång efter men det blev inget mer än så. Jag ska inte säga att jag hade mer känslor än vad hon hade för mig, men lite åt det hållet. Det kändes jättebra på Siggesta men sen blev det inte det där ”wow”. Det rann väl lite ut i sanden, berättar Kristian för Hänt.

Sedan äventyret på Siggesta så har han inte gett upp hoppet om den stora kärleken. Efter att det var helt slut med Michaela så bjöd han ut en tjej på dejt – som inte gick som han planerat.

– Jag har dejtat mer efter i somras. Det fanns en tjej som hörde av sig privat redan innan när castingen gick i somras. Hon skickade dock inget brev för media var inget för henne. Och henne tog jag kontakt med och frågade ut på dejt, vi hade skrivit lite till varandra. Så jag köpte teaterbiljett och skickade på posten utan att skriva att det var från mig, utan hon fick bara biljetten, berättar Kristian och fortsätter:

– Jag hade platsen bredvid och hade gjort iordning en picknickkorg men tyvärr fick jag sitta själv på den föreställningen.

Men Kristian fortsatte kämpa och han bjöd ut ytterligare en tjej på dejt – som minst sagt gick betydligt bättre och idag och sedan den lyckade dejten bor de ihop.

– Och typ sedan den dagen så bor vi ihop, berättar Kristian glatt!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN