LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så går det när Petter ska laga en sås – för första gången

14 feb, 2017 
Johnny Axelsson
Petter gillar då att laga mat och dricka goda viner men när han gör sin första bearnaisesås – någonsin, går det visst inte så bra men han ger då inte upp!
Annons

Hiphopmusikern Petter, 42, har många strängar på sin lyra och älskar både goda viner, sång och träning. Dessutom driver han bland annat hamburgerrestaurangen “Käk” i Stockholm.

Rapparen Petter har en street food restaurang i Hornstull som heter Käk tillsammans med Oskar Jakobsson och Dimitris "Dimman" Anastasopoulos.
Rapparen Petter har en street food restaurang i Hornstull som heter Käk tillsammans med Oskar Jakobsson och Dimitris “Dimman” Anastasopoulos.

Men när det kommer till att få till en bearnaisesås hemma i köket på Södermalm, stöter han dock på stora problem.

Jag är usel på matlagning men det har jag sagt förut, behövde skingra tankarna idag så jag har stått här i flera timmar nu. Jag tänkte att jag skulle ge mig på att göra Bearnaisesås för första gången. Det är som raketforskning för mig. Gick ned och handlade, var noga med min lapp i affären, började följa något recept och sen gick det åt helvete men vanligtvis hade jag gett upp här när det gäller matlagning men jag tog på mig kläderna igen och gick ned till affären.”

Väl nere på affären så köpte han inte bara en färdig bea och åt den.

Gjorde ett nytt försök med Mammas gamla kokbok. Nu med facit i hand…….Jag tror jag gjorde en Bearnaisesås som hade fått Nobelpriset om kategorin fanns att få. Lite lös kanske men smaken. Så glad att jag inte gav upp.”

Bra gjort Petter!

Foto: IBL, Pixabay

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons