Så förändrades Anna Books sexliv efter Biggest Loser

Anna Book har lagt om sitt liv efter inspelningen av "Biggest loser VIP". Nu öppnar maken Roberto Toledano upp om makarnas sexliv efter förvandlingen.

Sångerskan Anna Book, 46, har under våren spelat in “Biggest Loser VIP” och den som följer henne på sociala medier har knappast undgått förändringen. Förutom att Anna tydligt rasat i vikt har hon fixat tänderna, klippt sig och verkar ha fått en nystart.

“Njuuuuuuuuter av mitt liv”, skriver Anna bland annat på Instagram.

Någon annan som njuter är maken Roberto Toledano, 48, som efter programmet fått en lyckligare fru. Han poängterar att Annas utseende inte är det väsentliga, utan att hon mår bättre.

– Ser jag henne gladare så blir jag också glad. Jag var ju lycklig när vi träffades första gången också och stod vid altaret, och då var hon också väldigt kurvig. Nu är hon mindre kurvig, men absolut, vi älskar varandra mer än någonsin, säger han till Expressen.

Något som fått en boost efter förvandlingen är parets sexliv. Återigen är det inte kärlekens figur som gjort skillnad, utan humöret och orken. Roberto hymlar inte med att det rumlas mer i sänghalmen än tidigare.

– Om man blir gladare och lyckligare i själen, så påverkas allt. Hon har mer än det dubbla med energi nu, säger Roberto.

LÄS OCKSÅ: Efter frågorna – Anna Book avslöjar sina skönhetsingrepp

Foto: Instagram, IBL