Efter frågorna – Anna Book avslöjar sina skönhetsingrepp

Anna Book, 46, har tillbringat de senaste veckorna på Ekolsunds slott. Orsaken? Inspelningen av hennes kamp i “Biggest loser VIP”.

Och den första bilden som hon publicerade på sig själv efter hemkomsten fick följarna att tjippa efter andan – för artisten är rejält förändrad och näst intill oigenkännlig.

“Kände inte igen dig”, skrev flera personer.

Nu avslöjar Book att det inte bara är en ny livsstil som förändrat henne, hon har även tagit hjälp på traven med några små men uppenbart efterlängtade skönhetsingrepp.

Under söndagen publicerade hon en bild på sig själv med bländande vitt leende. Och efter flera frågor om hon blekt tänderna svarade hon ärligt i kommentarsfältet:

“Nej, det stämmer inte – har inte blekt dom alls. Det är splitter nya kritvita Porslinskronor De Lux & De Lyx & jag är sååååå nöjd – har planerat detta i närmare 5 år. Så jag mår riktigt bra & är jätteglad!!! This is for life and i’m over the moon happy”, skriver hon och avslutar även ett annat svar med:

“Drömmar ska förverkligas”.

Men schlagerprofilen har inte bara modifierat sitt leende – hon har även fått sina ögonbryn fixade med 3D-teknik. Något hon erkände efter en fråga under den första bilden.

“Tack, ja det är det. Med microblading. Men inte klara ännu, ska göra påfyllning om x antal veckor igen. Men det måste läka emellan. Men det kommer bli ännu finare, då dom är klara”, skriver den populära artisten.

Och som om inte detta vore nog har Anna Book även fixat håret. Klippning och löshår förgyller nu artistens svall.

“Känner inte igen dig längre Anna”, skriver en person.

“Du verkligen strålar vännen!”, skriver en annan.

Hur Anna Book har presterat under “Biggest loser VIP” kommer att visas i tv i höst.

FOTO: Ibl, Instagram