LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Heta inviten till Peter Forsberg – så firar kändisarna påsk: ”Singel och nyskild”

28 mar, 2024 
AvOla Lagerström
Hedvig Tärnholm
Maria Broberg
Angelica Hedlund
Pussa en hockeylegendar, fira födelsedagen – eller varför inte få utlopp för sitt godisberoende.
Hänt har frågat 17 kändisar om vad som händer i påsk.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, artist

Vem vill du pussa i påsk?

– Monica – världens bästa kompis. Först och främst vill jag pussa min fru. Henne pussar jag varje dag. Det vill jag göra i påsk också. Monica är världens bästa fru och världens bästa kompis. Sedan har jag en sådan glädje att hela min familj kommer hem i påsk. Barn och barnbarn kommer hit och käkar. Jag ska passa på att pussa allihop!

Lotta Engberg, programledare

Vem vill du pussa i påsk?

– Bjussiga Mikael. Mikael får min påskpuss. Det är han värd! Häromdagen bjöd han nämligen mig på en fantastisk födelsedagsmiddag. Jag ska ”vrålpussa” honom på påskafton. På påskdagen ska vi spela påskbingo!

Karin Törnblom/TT

Gunilla Persson, tv-profil

Hur ska du fira påsk?

– Jag ska fira påsken med Erika (dotter) och sedan ska vi gå till kyrkan på långfredagen och på påskdagen. Vi kommer att vara tillsammans med våra vänner prästparet Joe och Cyndi. Påsken är kristenhetens viktigaste högtid. Genom att Jesus dog på korset som en förlossare mellan Gud och människorna och att han sedan uppstod från de döda på tredje dagen, alltså på påskdagen så bringar han frälsning till allt folk som tror.

Gabriel Forss, artist

Vem vill du pussa i påsk?

– Härliga Fröken Snusk. Eftersom jag är en väldigt nyfiken människa så skulle jag vilja pussa på Fröken Snusk – och samtidigt passa på att dra av henne masken och se vad som döljer sig därunder. Får känslan av att Fröken Snusk är en riktigt härlig tjej! I påsk är jag på Mallorca. Ska vila upp mig inför min stundande 50-årsfest.

Annons

Soraya Lavasani, Nyhetsmorgon-profil

Vem vill du pussa i påsk?

– I påsk vill jag pussa min man (Ralph) och mina barn lite extra. Vi hoppas kunna åka skidor några dagar i vackra Järvsö!

Susanna Karlsson, tv-bonde

Vem vill du pussa i påsk?

– Babben Larsson som jag tycker har en sådan varm ”mamma-aura”. Dessutom har hon pussvänliga läppar! Vanligtvis firar jag påsk med tjocka släkten, men i år blir det ett mindre firande med barn och kusiner. Köpefjärdrar håller vi oss ifrån. Istället rycker vi några fjädrar av våra egna höns.

Karl-Fredrik Gustafsson, programledare

Hur ska du fira påsken?

– Vi firar påsken hemma på Österlen, bättre plats för att fira påsk finns inte. Butiken är öppen alla påskdagar och vi njuter av blommorna på vår gård. Men på Långfredagen cyklar vi till grannar för sillunch i vårvädret och på Påskafton är vi bjudna till vänner för att äta påskmat och dricka champagne på kvällen.

Annons

Staffan Götestam, dramatiker

Vem vill du pussa i påsk?

– Volodymyr Zelenskyj. Han kämpar ju så outtröttligt för sin och Ukrainas kamp för frihet. Honom vill jag ge en påskkram! Firandet i min familj är traditionellt. I år ska vi måla ägg och gömma ägg på vår lilla skärgårdsö. Vi ska äta lamm, lax och kyckling!

Charlotte Brunzell/TT

Johanna Lind Bagge, nöjesprofil

Vem vill du pussa i påsk?

– Varför inte Gunilla Persson som trots all kritik alltid står upp när det blåser? Senaste tiden har jag nynnat och trallat på ”La la Gunilla”-låten från morgon till kväll. Brukar byta ut ”Gunilla” mot ”Johanna”. Påsken firar jag med min kära mamma i Linköping. Åker även hem till min morbror Per som har Parkinsons och alzheimer.

Tony Irving, tv-profil

Vem vill du pussa i påsk?

Annons

– Elisa Lindström. Hon är gudinnan från dansbandsvärlden som blivit gudinnan på Mello-scenen. Allt hon gör är hon duktig på, jag älskar henne! Alex och jag ska fira påsk med hans familj i Mjölby. På påskdagen åker vi hem i den förbaskade påsktrafiken!

Karin Törnblom/TT

Martin Melin, tv-profil och politiker

Hur ska du fira påsk?

– Min pappa fyller 86 år på påskafton så det blir lite kalas för honom. Jag är ju godisberoende så hoppas alltid på att få stora och välfyllda påskägg’.

Magdalena Forsberg, tv-profil

Vem vill du pussa i påsk?

– Påskpussen skickar jag till Tobias Karlsson och vår härliga ensemble i vår motivationsshow. Påsk ska jag fira med familjen hemma i Höga Kusten. Hoppas på fina vårvinterdagar så man kan göra härliga utflykter och kanske bygga en snögrotta!

Claudio Bresciani/TT

Zara Sigfridsson, Sarek-stjärna

Vem vill du pussa i påsk?

– Älskade mamma. Min man kanske blir besviken, men han får ju pussar varje dag. Så min puss går till Annika Bark, min älskade mamma! Vi bor långt ifrån varandra så vi har sällan möjlighet att ses. Därför får hon min påskpuss.

Annons

Cornelia Nordensson, Farmen-stjärna

Vem vill du pussa i påsk?

– Peter ”Foppa” Forsberg. Vilken goding! Han är väl singel och nyskild? Tycker han verkar rivig, världsvan och driven. En riktig ”daddy” skulle jag säga. Påsken firar jag med Maria, min bästis. Vi ska klä ut oss till påskharar och skrämma barn på stan!

Babben Larsson, programledare och komiker

Hur ska du fira påsk?

– På landet med att pyssla i trädgården

Karin Törnblom / TT

Suzanne Axell, tv-profil

Vem vill du pussa i påsk?

– Tom Hardy, skådespelaren. Han verkar vara så himla gullig, han bryr sig om hemlösa hundar. En stark och härlig kille, han har allt jag gillar! När det gäller påsk är jag flexibel. Antingen gör jag det mysigt och fint här hemma eller så åker Jörgen och jag till Roslagen.

Jari Kantola/TT

Edward Blom, gastronom

Vem vill du pussa i påsk?

– Min hustru. Gunilla gör mig lycklig, hon är en fantastisk mor till mina barn. Hon är rolig att vara gift med. Det är rak och tydlig kommunikation, det är inga besvärligheter. Vi ska vi dricka påsköl, äta lamm och gå på midnattsmässa!

FOTO: TT

Annons