Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så får du sminket att hålla i värmen

03 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Smink och 25 graders värme är inte världens bästa kombination. Vi har lösningen på hur du behåller en snygg makeup trots en het och svettig dag.
Annons

Sommaren är årstiden då vi gärna vill vara lite extra snygga – särskilt nu när brännan börjat komma på plats. När graderna börjar närma sig 25-30 grader tar många chansen att låta huden vila och kör på en naturell look utan smink. För i den här värmen blir ju smink bara kladdig ändå, eller hur?

Men neeej, så behöver det inte alls vara!! Vi på redaktionen har listat våra favoritprodukter som får din sommar-makeup att hålla trots solens varma strålar som får svetten att drypa.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Varje bra makeup börjar med bra hudvård. På sommaren kan det vara skönt att få en lätt grund och slippa en massa lager. Denna BB-cream ger huden nästan allt som behövs för en snabb start. Och den har dessutom SPF 30, vilket är guld nu när solen är så stark från dag till kväll! Den har en lätt färgton, men tillräckligt för att reducera skönhetsskavanker. Dessutom funkar den perfekt även som primer. Vi älskar denna!

 

 

 

Ett riktigt bra puder är A och O för att hålla sminket på plats. Det håller också hyn matt hela dagen – perfekt när svettglansen smyger sig på. Att använda vitt puder på sin bränna kan verka läskigt, men när det väl appliceras är det transparent och passar all hudtoner. Det här finishing-pudret får din hud att se strålande ut. Och du kommer långt med bara en liten mängd. Vi på redaktionen rekommenderar den varmt!

 

Vi vet att du känner igen dig i det här: Du känner dig supersnygg i din eyeliner hela kvällen, men när du kommer hem och ser dig i spegeln upptäcker du att den har smetat ut sig över hela ansiktet. Inte kul! Kör på denna vattenfasta varianten nästa gång. Den sitter på plats i vått och torrt och spetsen gör det enkelt att få till den där perfekta vingen, som håller sig snygg hela dagen. Ett plus är också att den är snabbtorkande, så man snabbt kan gå ut i värmen utan att den kladdar.

 

Final-touchen kommer med detta setting-spray! Det är uppfriskande och lätt och sätter alla typer av makeup på plats. Det förlänger även hållbarheten under extrema förhållanden (så som extremt varma och fuktiga dagar WOHOO!!) Extra härligt är det att sprayen återfuktar och är berikad med aloe vera, kamomill-extrakt och vitamin E.

Foto: Instagram

Annons