LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Karl Fredrik och Petter gör om helt – så blir nya Eklaholm

04 apr, 2024 
Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén driver gårdsbutiken på Eklaholm. Nu visar Karl Fredrik upp de senaste ändringarna inför våren!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredriks skrattattack på röda mattan: ”Druckit lite...”Brand logo
Karl Fredriks skrattattack på röda mattan: ”Druckit lite...”

Folkkära duon beståendes av Karl Fredrik Gustafsson och fästmannen Petter Kjellén känner många igen från deras egna succéprogram Karl Fredrik på Österlen.

Hemma på gården i Eklaholm driver paret även en minst sagt populär gårdsbutik. Under vintern var butiken däremot stängd då paret passade på att ta lite semester och åkte iväg till Zanzibar.

Men nu är Eklaholm öppen för våren igen!

Karl Fredrik Gustafsson och Petter öppnar upp Eklaholm

Det var i februari som Karl Fredrik och Petter firade med att öppna upp butiken för första gången i år.

Annons

På Instagram delade då med sig av sin glädje, och skrev i ett inlägg:

”Vi är redo för den första vårhelgen här på Österlen! Öppet kl. 10-17 hela helgen, butiken är full av vårnyheter, fröer, jord, krukrosor, tulpaner, mimosa, snittblommor och så mycket mer! Vad tycker ni om vår fina entré!?”

Så blir nya Eklaholm – bilderna visar

Men nu passar Karl Fredrik dessutom på att visa upp lite ändringar de gjort i den populära gårdsbutiken!

I ett inlägg skriver han:

Annons

”Hej på er! Ibland behöver man rensa och tänka om, allt blått porslin i Nya Huset får ett helt eget rum i källaren! Vi har en fin, torr och mysig källare så det kommer bli jättebra. Igår var vi lediga för första gången på mycket länge, det gjorde underverk för både kropp, själ och nya huset! Idag packar vi transportbilen och åker på nya äventyr!”, skriver han och fortsätter:

”Butiken på Eklaholm är öppen 7 dagar i veckan kl. 10-17 alla dagar! Lena Johansson och Angelique Roos tar hand om butiken, webbutiken och Plantis när jag och Petter är på uppdrag! Ha en fin onsdag!”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons