LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Karl Fredrik stänger ner butiken – lämnar landet med kärleken Petter

23 jan, 2024 
Hedvig Tärnholm
Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén
FOTO:TT
Karl Fredrik Gustafsson och fästmannen Petter driver den populära gårdsbutiken på Eklaholm.
Men nu håller paret butiken stängd i några veckor. Här är anledningen bakom!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik och Petter Kjellén avslöjande om varandraBrand logo
Karl Fredrik och Petter Kjellén avslöjande om varandra

Karl Fredrik Gustafsson och fästmannen Petter Kjellén gjorde succé hos den svenska publiken i det egna realityprogrammet Karl Fredrik på Österlen. 2023 kom det dystra beskedet från TV4 att programmet skulle läggas ned. Karl Fredrik med fästman fortsätter dock att charma den svenska publiken genom sina sociala kanaler där över 160 000 följare hänger med i deras vardag. Hemma på gården i Eklaholm driver de bland annat en populär gårdsbutik, men nu hålls butiken stängd.

Annons

Därför stängds butiken – lyxiga resan

Butiken kommer att hållas stängd fram till den tolfte februari då det folkkära paret befinner sig på en välförtjänt semester i det vackra Nice. Karl Fredrik skriver så här på sin instagram:

”Hej på er! Nu är butiken på Eklaholm stängd i några veckor, vi öppnar åter måndag 12/2 inför Alla hjärtans dag med ros - och tulpanfrossa, romantiska buketter och bubbel! Nu njuter vi i Nice, igår stod antikmarknaden högst på schemat och idag ska vi åka på en tur i Provence, till bästa vingården. Känna hur mimosans doft förför och hur dess gula färg sprider glädje! Webbutiken www.karlfredrik.se är nu påfylld med en massa nyheter, ännu fler kommer löpande! Så besök vår webbutik www.karlfredrik.se för att botanisera bland allt vackert!”

Bilderna från resan i Nice – se här

När Hänt når Karl Fredrik berättar han mer i ett meddelande:

”Vi har det så bra här i solen bland blommande mimosa, besök på vingårdar, antikmarknader med mera! Våra kunder unnar oss detta!”

Annons

Han skickar även med ett gäng privata bilder från trippen i Franrike.

Se Karl Fredriks bilder här:

Glassig vy!
Poolen.
Annons
Terass-utsikten.
Kärleksparet!
Annons

FOTO: TT

Annons