ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karl Fredrik Gustafsson visar upp nya lyxköpet – svindlande prislappen

05 dec, 2023 
Karl Fredrik och fästmannen Petter gillar att lyxa till det i vardagen.
Nu visar paret upp sitt senaste inköp!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här fångas Karl Fredrik och Petters magiska kyss på filmBrand logo
Här fångas Karl Fredrik och Petters magiska kyss på film

Karl Fredrik Gustafsson, 37, blev en stor tittarfavorit hemma i tv-sofforna när han slog igenom med det egna programmet Karl Fredrik på Österlen. I programmet fick vi följa honom och fästmannen Petter Kjellén, 41, i deras vardag.

I höstas nåddes vi dessvärre av det tråkiga beskedet att programmet är ett av alla de program som TV4 har valt att lägga på is. Men fansen har fortsatt kunna följa Karl Fredrik på bland annat sociala medier.

Det är även där han nu visar upp sitt senaste lyxköp – nämligen en ny bil!

Annons

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén visar upp nya lyxköpet

Det är på Instagram som både Petter och Karl Fredrik visar upp bilen. I en video syns Karl Fredrik dra av ett stort skynke, och där under gömmer sig en sprillans ny röd bild.

Till bilden skriver Petter:

”Välkommen till familjen!”

Så mycket kostar Karl Fredriks nya inköp: ”En av de första i Sverige”

När Hänt når Karl Fredrik berättar han om lyckan.

”Jag ville ha den finaste och största 100% elbilen! Så jag var en av de första i Sverige som fick EV9 levererad!”, skriver han i ett meddelande och fortsätter:

Annons

”Jag stod i kö innan man ens kunde stå i kö! Jag älskar den! Så skön att köra och så lyxig. Vi kommer bila till Franska Rivieran i den i januari!”

Bilen är alltså från märket Kia, i deras senast lanserade modell som kallas för EV9. Enligt Kias egna hemsida har bilen ett ungefärligt pris från 869 900 kronor.

FOTO: TV4Play / Johan Nilsson/TT

Annons